Koho malý drobček?

pridal sugar 22.11.2012 o 13:53


Tento chlapček má len dva mesiace a veľmi zvláštne meno: Tennessee. Jeden by povedal, že je to skôr meno pre dievča, ale kto sme my, aby sme mali názor? Sme snáď členmi poroty nejakej talentovej šou? Lebo len tí majú právo vyjadriť sa. Taká je už doba.

Náš pravidelný čitateľ nemal s touto hádankou určite žiaden problém. Podľa blonďavých mamičkiných vláskov a toho nezvyčajného mena, vedel, že ide o bábätko Reese Witherspoon

Tennessee Toth (priezvisko nesie po svojom otcovi) sa narodil 27. septembra a zaujímavé je, že v ten istý deň sa narodil aj syn Megan Fox, celým menom  Noah Shannon Green. Chlapci sa možno budú kamarátiť. Kradnúť si navzájom autíčka, formičky, jesť koláčiky „upečené“ z piesku a keď budú dospievať tak aj  také skutočné, s kúskami marišky v cestíčku.V každom prípade sa Meganin manžel Brian Austin Green nechal počuť, že Reese poslal kvety. Ale musel s nimi čakať vyše mesiaca, pretože sa spolu so svojou sexicou Foxicou snažili držať čo najdlhšie v tajnosti, že už maju doma bábo.

 

Reese má s deťmi prax, toto je už tretie v poradí

 

 

 

 

 

Z manželstva s Ryanom Phillippe má dve veľmi podarené deti. Staršiu dcéru Avu…

…a mladšieho Deacona

Tehotná Reese, ktorá sa ako jedna z mála herečiek počas tehotenstva nepremenila na futbalovú loptu s nožičkami

 

Po pôrode jej toho veľa navyše neostalo

Reeese Lyžičková a jej manžel a otec malého Tennesseeho – Jim Toth. Keby mal priezvisko Tooth, tak by mohol byť Zúbkovým víliakom a zobrať si za ženu Zúbkovú vílu (Tooth Fairy). Teraz má za ženu Briadkovú vílu, lebo brada Reese Witherspoon, to je niečo!

Briadková víla

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk