Amy sa rozvádza. Kto bude jej nový Sheldon?

pridal zoe 22.11.2012 o 10:09


Herečka zo seriálu The Big Bang Theory Mayim Bialik (36) sa rozvádza so svojim dlhoročným manželom Michaelom Stonom. Sheldon Cooper (vraj) nie je príčinou rozvodu.

S Michaelom boli svoji deväť rokov a majú spolu dvoch synov, Milesa a Fredericka. Herečka na svojom blogu uverejnila tento oznam:

„Po dlhom uvažovaní sme s Michaelom došli k rovnakému rozhodnutiu rozviesť sa kvôli neprekonateľným rozdielom. Rozvod je veľmi smutný, bolestivý a pre deti neporozumiteľný. Nie je to niečo k čomu sme dospeli ľahko. Štýl, akým vychovávame naše deti nehral žiadnu rolu v našom rozhodnutí. Vzťahy sú komplikované nehľadiac na to, aký štýl výchovy detí si vyberiete.“

Herečka so svojim manželom totižto uznávajú metódu tzv. „hands on parenting“. Znamená to, že majú presne stanovené pravidla, ktoré musia deti a celá rodina dodržiavať za každých okolností. Neznamená to však, že sa deti cítia ako vo vojenskej škole. Skôr im ide o to, aby mali rodičia naozaj veľký podiel na výchove svojich detí a aby boli neoddeliteľnou súčasťou ich života. Medzi pravidlá „hands on parenting“ patria také veci ako je napríklad žiadna telka počas večere, rodina spolu večeria aspoň šesťkrát do týždňa, deti majú stanovenú večierku, kontrolované televízne programy a internetové stránky, rodičia vždy vedia, kde sa ich deti nachádzajú a pod.

Pripomínajú vám tieto pravidlá niekoho? Žeby samotnú Amy? Postava Amy je totižto presne šitá Mayim na mieru. Mayim má titul PhD vo vednom odbore, ktorý skúma neuróny na univerzite UCLA. Má tiež bakalársky titul v odbore hebrejčina a židovské štúdiá. Mayim prijali aj na Harvard a Yale, ale chcela zostať žiť blízko pri svojich rodičoch. Hayim Nahman Bialik – izraelský národný básnik je Mayimin pra-pra strýko. Možno vás zaujme aj fakt, že Mayimini starý rodičia emigrovali do Ameriky z Poľska, Československa a Maďarska v tridsiatych rokoch minulého storočia. Mayim bola vychovávaná ako reformovaná židovka a jej meno znamená v hebrejčine „voda“.

Mayim odštartovala svoju hereckú kariéru už ako dieťa. Okrem The Big Bang Theory, za ktorý bola nominovaná na cenu Emmy za najlepšiu vedľajšiu postavu v komediálnom seriáli, si zahrala aj Blossom Russo v úspešnom seriáli Blossom. V mladšom veku si okrem iného zahrala aj v troch epizódach seriálu MacGyver či v hudobnom klipe „Liberian Girl“ od Michaela Jacksona. My si ju však všetci najviac ceníme v seriáli The Big Bang Theory. Ja osobne by som si ten seriál bez nej už nevedela predstaviť.

Mayim na premiére „Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2“

Na predávaní cien Emmy

Amy a jej tiara

Amy a gynekológ

Liberian Girl od Michaela Jacksona. Mladá Amy sa vyskytne prvýkrát o 0:41

Zvučka z MacGyvera. Staré dobré časy, keď som ako šesťročná sledovala ako vybuchne bomba poskladaná zo žuvačky a sponky do vlasov.



Zaradené pod: Celebrity, rozchody, rozvod




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk