Nahá Courtney Stodden zachraňuje. Moriaky.

pridal sugar 23.11.2012 o 12:47


Toto je na Nobelovú cenu za mier. Cítim to. Alebo cítim pečenú morčacinu? Neviem presne, mám nádchu.

 

Česi, alebo pre niektorých „Čechovia“  majú na to taký skvelý výraz, že „krocan v troubě“. Courtney má rada „krocana v troubě“, ale len v tej svojej. Privátnej. Lebo inak je to najväčšia  záchrankyňa zvierat na svete.

 

Kozatá blondína, ktorá sa vyzlieka pre zvieratá. To tu ešte nebolo, však, Pam (Anderson)? Skrátka a jasne, Američania slávili  Deň vďakyvzdania, kedy sa v USA zožerie okolo 50 000 moriakov. A s tým treba niečo robiť, lebo moriaky sú na  listine vymierajúcich druhov ako čojaviem niektoré vzácne druhy tigrov, ktorých je vo voľnej prírode tak do 500 kusov. Nechcem dávať na misku váh život jedného zvieraťa nad druhým, ale keby aspoň protestovala nad niečím čo má zmysel. Američania svojich moriakov jesť neprestanú a zatiaľ to nevyzerá tak, že moriak a morka budú  o sto rokov len matnou spomienkou. A kebyže náhodou aj hej, nejaký strašný mor napadajúci hydinu by ich zlikvidoval spolu s kačkami a husami, aspoň sliepky prežijú. Sliepky typu Courtney. Na tie sa bohužiaľ zrejme nevzťahuje Darwinova teória o prirodzenom výbere.

Je viac ako isté, že Courtney bojuje za práva zvierat preto, že sa pri tom môže vyzliekať. Komu to nedopálilo, mal by si čeknúť rodokmeň či s ňou nezdieľa spoločného predka. Nejakého neandrtálca  „Hominius sprostus“ alebo tak. Courtney „predky“ aj“zadky“ ukazuje rada a tentokrát si z miestnej škôlky vypožičala maketu moriaka, aby s ním mohla všelijako pózovať. Prisahala by som, že na jednej z tých fotiek na mňa moriak zažmurkal a slabým hláskom zašepkal: „Plííííz, sejv mi. Hudri-hudri-hudri!“ To „hudri-hudri-hudri“ už povedal nahlas, ale čo s ním, veď je to moriak. Keď už Courtney prestal baviť, tak ho hodila do kozubu a začala mačkať svojho psa. To úbožiatko sa volá „Dourtney“. Ja viem. Môj cit pre estetično sa tiež pogrcal. Chudák havino, takéto meno si nikto nezaslúži. Najmä, keď je skomoleninou mien dvoch psychošov.

Všimnite si, že Courtney a Doug majú v dome kríž aj Pannu Máriu. Som prekvapená, že sa na nich ešte nezrútila strecha a nepochovala ich zaživa. Kde si Bože so svojimi trestami? Máš tu prácu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stále lepšie  bozkávať sa s dogom ako s Dougom

 

„Prosím, radšej ma zabite a zožerte!“

„Aj mňa! Môžem byť plnka do moriaka. Stále lepšie než toto…“

„Prosím vás zoberte ma odtiaľto! Moje modlitby sú tu zbytočné.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk