Láska. L.á.s.k.a. Ou jé. Slepá je.

pridal zoe 26.11.2012 o 7:11


Rihanna s Chrisom obcuje.

Viem. To, že s ním obcuje nie je až taká novinka a prekvapuje vás to asi tak ako každoročné zaručené správy o konci sveta. Aj tento rok vraj všetci umrieme. Dúfam, že si ešte pred smrťou stihnem pozrieť v kine Annu Kareninu. Rihanna sa však stále tvári, že ona nič. Aj v nedávnom rozhovore s Ellen nepriamo prezradila, že s niekým spáva, ale vzápätí oznámila, že je stále single. No lenže celá je asi taká nepriehľadná ako môj bývalý spolužiak, ktorý si tresol hlavu o drevenú policu až stena zadunela a veľmi sa chcel tváriť ako ťažký šrac a zasmiať sa, keď sa mu strašne chcelo revať a celá jeho mimika tváre bola nakoniec taká prudko komická.

Uná-ná-ná Whats Mah Name Rihanna strávila Deň Vďakyvzdania v tradičnom duchu; trsaním v nemeckom nočnom bare so svojim obľúbeným Indiánom Chrisom Svrbí Ma Pravačka Brownom. Tento Indián nedávno zrušil koncert v Guyane kvôli početným protestom proti nemu. Ľudia v Guyane a hlavne hnutia za ženské práva oznámili, že Chris nebude v Guyane vítaný práve kvôli jeho slávnemu útoku na Rihannu, ktorého sa dopustil pred tromi rokmi. Chris mal byť súčasťou Guyanskej šou dvadsiateho šiesteho decembra tohto roku. Kvôli početným protestom sa rozhodol v Guyane nevystúpiť pretože, citujem promotérov koncertu, Chris „cítil nepokoj“.

Napriek tomu, že Guyana Chrisa neuvítala, Rihanna ho veľmi rada opäť uvítala vo svojej posteli. Poskytla nám aj dôkazový materiál v podobe fotografie na Twitteri, kde Chris leží na posteli hore bez s nohavicami stiahnutými pod trenky, čo bolo sexy asi v…nikdy. Chris leží medzi samými reklamnými predmetmi seriálu Simpsonovci. Neznam prečo.

Chris v posteli

Rihanna a Chris v nemeckom nočnom bare na Deň Vďakyvzdania

 

Porada, o ktorej si pôjdu spolu „ľahnúť“

Indián so zlatá retiazka a hodinka a krúžok v nose a diamant v ľavé ucho a fajka mieru v ústa

 

Takto idem zajtra do roboty. Bratove botasky, podväzky, tričko z maratónu mieru, otcova bunda z monteriek, reťaz na krku a čiapka s brmbolcom a opováži sa mi niekto povedať, že vyzerám jak debil.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk