Angus T. Jones „pral“ Boha

pridal zoe 27.11.2012 o 12:26


Pamätáte sa na toho superstáristu, čo hovoril, že „pral Boha“? To bol tuším ten istý, ktorému „anjel znameniel“, keď pil Tomu. Angus T. Jones zo seriálu Dva a pol chlapa tiež perie Boha a tiež mu anjel znameniel. 

Po rokoch vystupovania v seriáli plnom Charlieho Sheena a po novom Ashtona Kutchera, Angusovi zmäkol mozog. V interview pre nejakú šibnutú náboženskú internetovú stránku ľudí odrádza od sledovania tohto seriálu a nazýva ho „špinou“. Video je na stránke označené ako „Svedecká výpoveď prebudenia hviezdy“ a Angus ďalej pokračuje:

„Ja vystupujem v Dva a pol chlapa a nechcem byť v tejto šou. Prosím, prestaňte to pozerať a zapĺňať Vaše hlavy špinou… Ľudia vravia, že je to len zábava. Spravte si prieskum o tom, aký vplyv má televízia na Váš mozog a sľubujem vám, že keď príde na televíziu budete musieť spraviť rozhodnutie hlavne ohľadom toho, čo pozeráte. Sú to zlé správy.“

Aby bolo úplne každému jasné, že Angus je mimo, tak ešte pridal poriadne homofóbny komentár:

„No tak ľudia, v tej šou sú lesbičky. Lesbičky! Jedna sa ma dokonca dotýka!“

A je to pravda, ľudia. Naozaj sa ho tam jedna dotýka. Ešteže Angus pral Boha lebo ak neperiete Boha, tak keď sa vás dotkne lesbička, skrútia sa vám vnútornosti a ešte týždeň budete vykašliavať krv a hnačkovať. Jedinou vašou záchranou bude, keď necháte v pohári s horúcou vodou vylúhovať ruženec a inhalujete výpary. Angus asi tiež inhaloval kadejaké výpary. A Boha nenašiel. Ja totižto sedím doma, nikto mi nezaklopal na dvere a ani na mobile nemám zmeškaný hovor, takže ma zjavne nikto nehľadal. Ale ja som láskavý Boh a preto poviem svojmu synovi; malému Jesusovi (čítaj Chesusovi), ktorý bol výplodom krátkej, ale o to vášnivejšej lásky na španielskom pobreží, aby mu pod stromček doniesol zo dve, tri mozgové bunky.

Milujte sa a množte sa.

Angusovo video. Skrátená časť.

A pokračovanie pre úplných masochistov. Varujem, že toto video vám môže spôsobiť krvácanie z uší.

A ten anjel, čo boli strašne znameniel.

Osadenstvo šou Dva a pol chlapa

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, video




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk