Rebel Wilson ma na háku (zavesenú) slaninu

pridal sugar 29.11.2012 o 15:03


A pokojne si z tej slaniny ujedá. A keď si odhryzne z pizze, tak sa neudiera do stehna tĺčikom na mäso. Pätnásťkrát do toho istého miesta za každý hryz navyše. Keďže hollywoodske herečky majú poväčšine veľkosť nula, zrejme pestujú podobné sebatrýzniace rituály. Rebel má dve veľké výhody: Môže jesť a popritom vyniká z radu.

No jasné, že keď je žena veľká, v košíčkoch jej podprsenky odnesiete menší nákup a do jej gatiek zaviniete batoľa a napriek tomu chce preraziť v dokonalom filmovom biznise, má poväčšine smolu. Ale ak sa jej to podarí, je za vodou. Tučných herečiek je v Anorektikwoode málo, a tak má istú prácu. Snehulienku si asi nezahrá, ale čo tam potom! Veď môže jesť bez toho, aby to vzápätí vyvracala do kýbla, ktorý jej starostlivo drží pri ústach jej asistent.

Rebel Wilson je pôvodom Austrálčanka a vo svojej rodnej krajine (do ktorej sa neprekopete, deti. Hoci je na druhej strane zemegule, neprekopete sa! Už to sakra pochopte!!!) sa preslávila v seriáloch. Potom prišla úspešná americká komédia  „Bridesmaids“ a už bola noha v noháve. Odvtedy ide na dračku. Tento rok sa objavila v šiestich filmoch. A v koľkých filmoch ste sa objavili vy? Vidíte, snažiť sa dosiahnuť veľkosť 36 je úplne zbytočné.(Keď si túto vetu prečíta váš frajer a následne vám zablokuje prístup na pikošky, aspoň viete, že chodíte s povrchným debilom.)

Rebel označil časopis Details (pre ktorý pózovala v župane) za vychádzajúcu hviezdu a sľubnú komediálnu herečku. Komédie Rebel idú. Okrem účinkovania v nich, píše i scenáre. Veď, čo jej iné zostáva ako brať všetko s  humorom. Keď sú všetky kolegyne o dve tretiny chudšie ako vy, máte len dve možnosti. Buď sa nenávidieť a po nociach sa pri otvorenej chladničke rezať do žíl, alebo urobiť si zo seba nejaký vtip, v ktorom vystupuje vaše stehno a mláďa vorvaňa. Existuje ešte aj tretia možnosť. Schudnúť. Tak ako to urobila napríklad Jennifer Hudson a je z nej teraz celkom iná osoba. Rebel síce rebeluje, ale už aj na ňu začína vplývať kult štíhlosti. Stala sa hovorkyňou organizácie zdravého stravovania a podarilo sa jej zhodiť 10 kíl. Potom však prezradila novinárom, že tvorcovia filmu Pitch Perfect (2012)  jej zakázali chudnúť, pretože „ju potrebovali mať pre film tučnú.“ Asi preto, že v ňom hrá postavu menom Fat Amy. Tak schudnúť, či neschudnúť? To je ťažká otázka…

 

 

HA-HA! Tak takéto tričko/nočnú košeľu chcem. Pre frajera. Ale určite si ju požičiam aj ja.

 

 Rebel…

 

 

 

 

 

 

 

 Rebel dokázala nemožné. Vytlačiť Kim Kardashian z prvej pozície rebríčku „Kto by ani zaboha nemal nosiť kožené nohavice.“ Rebel, zlatko, toto rozhodne nie…

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk