Angus, Angus…

pridal zoe 29.11.2012 o 12:06


Tak ja si ešte do Angusa predsa len zabrdnem. Angus T. Jones uverejnil ospravedlnenie za svoje výroky o seriáli Dva a pol chlapa, v ktorej sám účinkuje. Prečo asi? Lebo vystupovanie v tejto „špine“ ako ju Angus nazval, mu zarobí viac dolárikov ako keď sa bude biť krucifixom do hrude vo videu na jutjúbe.

Ten zasran jeden pokrytecký nechal svojho hovorcu uverejniť toto tu uverejnil:

„Stal som sa objektom mnohých diskusií, špekulácií a komentárov počas posledných dvadsiatich štyroch hodín. Keďže sa nemôžem vyjadriť ku všetkému, čo bolo povedané alebo napraviť všetky nedorozumenia a mylné vyjadrenia, je tu aspoň jedna vec, ktorú chcem objasniť.

Som veľmi vďačný a prechovávam najväčšiu úctu a rešpekt voči všetkým tým úžasným ľuďom v šou Dva a pol chlapa, s ktorými som pracoval a ktorí sa za posledných desať rokov stali mojou rodinou. Chuck Lorre, Peter Roth a mnoho ďalších vo Warner Bros a CBS sú zodpovední za tie najvýznamnejšie zážitky v mojom doterajšom živote. Ďakujem im za príležitosť, ktorú mi poskytli a naďalej mi poskytujú, aj za ich pomoc a usmernenie, ktoré sa mi od nich dostalo a ktoré očakávam, že budem dostávať aj naďalej.

Tiež chcem, aby celé osadenstvo a herci v šou vedeli ako veľmi mi na nich osobne záleží a ako veľmi si cením ich podporu, vedenie a lásku za celé tie roky. Vyrástol som pri nich a viem, že ten čas, ktorý so mnou strávili bol v mnohých prípadoch väčší než čas, ktorý strávili so svojimi vlastnými rodinami. Naučil som sa životným lekciám od mnohých z nich a nikdy nezabudnem aký pozitívny dopad mali na môj život.

Ospravedlňujem sa, ak ma moje vyjadrenia zobrazili ako ľahostajného či neuctivého k mojim kolegom alebo ak naznačili, že si dostatočne nevážim tú úžasnú príležitosť, ktorou ma požehnali. To nikdy nebolo mojim úmyslom.“

Ta tak ne, chlapče. Tak buď tak alebo onak. Vyber si. Buď je Dva a pol chlapa satanášovo semä alebo je to požehnanie, ktorému sa ti dostalo od Chucka Lorrea. To je ten ujo, čo ti drží zbraň pri hlave a diktuje ti, čo máš napísať do ospravedlnenia.

Ešte chvíľku pred tým, než Angus zverejnil svoje ospravedlnenie sa k Angusovmu sfanatizovanému videu vyjadril aj Charlie Sheen, keď povedal, že je teraz “radikálne jasné, že je celá tá šou prekliata“ a Angusov výstup prirovnal ku kontroverzii okolo náboženského kultu zvaného Brána do neba. Tridsať deväť členov tohto kultu spáchalo v roku 1997 samovraždu, aby sa dostali na vesmírnu loď, ktorá mala nasledovať Hale Boppovu kométu. Tak dúfam, že sa už teraz po smrti plavíte na tej svojej vesmírnej lodi, vy magori.

No a teraz sa pustite do zoe so svätenou vodou a s cesnakom, vy krvilační kresťania. A potom, keď si dáte harmančekový čaj na ukľudnenie a započúvate sa do pokojných zvukov reklám na pikoškách, tak si možno uvedomíte, že zoe je dobrá duša, ktorá neznáša všetky náboženstvá rovnakým dielom.

Kto pozerá Dva a pol chlapa aj bez Charlieho, o šou sa báť nemusí. Chystá sa natáčanie ďalšej série a Angus v nej vraj rozhodne nebude chýbať

A pripravila som si pre vás aj pesničku, ktorú nám kedysi trikrát za sebou pustili v školskom rozhlase a kvôli ktorej mám teraz dieru v čele lebo som si po treťom raze, čo ju púšťali, chcela vraziť ceruzku do oka, ale netrafila som.

A aby teraz nebolo, že nadržiavam kresťanom tak uverejňujem aj pop-satanistický cover piesne „Môj malý pes Boby“ s upraveným názvom „Môj malý pes Bobi vykopáva hroby“ od hudobnej skupiny Pentagramček.

A koho by zaujímalo, čo teraz robí Charlie Sheen, tak vedzte, že sa onedlho objaví vo filme Scary Movie 5 v posteli s Lindsay Lohan.



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, trapas




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk