Leonardo DiCaprio a Bradley Cooper v novinových stánkoch

pridal dominique 29.11.2012 o 5:00


Tie naše budete musieť poriadne prekutrať, aby ste nejakého Lea či Bradleyho našli, ale o pár mesiacov a za dvojnásobnú cenu sa vám to možno podarí. Zatiaľ malá ukážka toho, čo snáď uvidíte.

Leo a Bradley budú stále vyzerať dobre. Vekom možno ešte lepšie ako za mlada. Teda, ak nezoberú úlohu, kvôli ktorej budú musieť schudnúť tridsať kíl a nenechajú si narásť fúziky. A možno aj vtedy.

Leonardo DiCaprio (38) sa najnovšie objaví na titulke decembrového vydania DETAILS a o rok mladší Bradley Cooper bude v ten istý mesiac pózovať pre ESQUIRE. To aby ste mali pekné Vianoce. Chlapci aj čo-to porozprávali, aby sa nepovedalo. Už sa niekto Lea opýtal, prečo je zaťažený na modelky? Mňa by to teda zaujímalo. Určite by oponoval, že randil aj s Blake, ale to je len výnimka.

Takže Leo o svojom nabitom programe: „Toto bola výnimočná situácia. Ešte nikdy som nenatáčal tri filmy naraz. Každý jeden z nich sa odohráva v inom čase americkej histórie, ale ústredná postava sa vždy snaží držať privilegovaného života.“

Leo sa tento rok objaví vo filme Quentina Tarantina Django Unchained a na budúci rok v snímkach Great Gatsby, na ktorú sa neskutočne teším, a taktiež ho uvidíte v dráme Wolf of Wall Street.

Bradley hovoril o svojom otcovi, motorke a bla bla. Najviac fanúšikov zaujme jeho osobná hygiena. Aj keď to znie čudne: „Už viac nepoužívam deodorant, ale často sa sprchujem.“

Tento fešák sa objavil, alebo u nás sa možno ešte len objaví vo filmoch ako Hit and Run, v romantickej snímke The Words či v dráme Place Beyond the Pines.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk