Brat Miley Cyrus je model

pridal dominique 30.11.2012 o 11:00


Braison Cyrus má sladkých osemnásť, žije v LA a je brat Miley Cyrus. Kopa peňazí, tvárička za ktorou sa obzrie nejeden chlapec a LA. Spev mu až tak nejde, ale veľká herecká rola ešte len príde. Zatiaľ bude pózovať. Toto je jeden z jeho prvých jobov a budú aj ďalšie. Podpísal totiž kontrakt s modelingovou agentúrou Wilhelmina Models.

Určite nie ľahké žiť v tieni staršej sestry či otca. Byť slávny je v rodine Cyrusových asi tak normálne, ako každoročná preventívna prehliadka u zubára. Určite sa ho už každý vypytuje: „A ty si čo? Veď už máš osemnásť! Zarobil si už prvý milión? Ja v tvojom veku…“ Veď to poznáte.

Braison je vraj taký podobný Miley, že mnohí si v minulosti mysleli, že sú dvojčatá. To bolo asi veľmi dávno, alebo som asi slepá. Tiež je pravda, že s určovaním detí, na ktorého rodiča sa podobajú, mi tiež veľmi nejde.

V minulosti hral v kapele Lazy Randy. Už len názov bol odsúdený na úspech. Nechápem, že neprerazili. Ako dieťa hosťoval v pár seriáloch.



Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk