Jessica trhá bábikám ich blonďavé hlavičky

pridal zoe 2.12.2012 o 12:53


Keďže ma vždy viac priťahovala lysina Juda Lawa či zažltnuté zuby a nervný tik v oku Alana Rickmana, keď hral Snapa v Harrym Potterovi, než dojné vaky Jessicy Biel, tak som Jessice nikdy nevenovala väčšiu pozornosť. Ale zrejme si moju pozornosť zaslúžiš, ty deva jedna pošahaná. 

Jessica Biel bola hosťom v talkshow Conana O´Briana, kde sa rozhovorila o svojom detstve. Jessica hovorila o tom, ako vyrastala medzi chlapcami, hrala futbal a chcela sa stať Indianom Jonesom a podobné kecy… Čo mňa zaujalo najviac bol fakt, že spomenula, že ako dieťa svojim barbinám trhala hlavičky:

„Chvíľu som mala Barbie bábiky, ale nikdy nemali veľmi dlhú životnosť. Vždy to skončilo tak, že som ich znetvorila – odtrhla som im hlavy, ostrihala všetky vlasy, pokreslila čiernymi fixkami a nastrkala som ich na svetielka na vianočnom stromčeku a ony sa rozžiarili ako také démonické hlavy.“

Konečne niekto sympatický v šoubiznise. Jessica dodala, že démonické Barbie hlavičky ma stále doma a každý rok si nimi naďalej zdobí stromček. Stalo sa to totižto takou jej tradíciou. Tradície sú síce pekné, ale ja svoju vianočnú výzdobu rada z času načas obmieňam. Aj z praktických dôvodov. Vysušené hlavy mojich bývalých frajerov totiž po čase začali páchnuť. Tento rok si stromček vyzdobím kostričkami mŕtvych víl. Alebo vianočnými guľami. Ak viete, čo mám na mysli. Jessica by isto vedela, čo mám na mysli.

Jessica v poslednej dobe navštevuje talkshows a hovorí o svojom šťastnom manželstve a trhaní hláv a promuje film „Playing for Keeps“, kde si zahrala po boku Gerarda Butlera.

 

 

Jessica  venčí svojich pudlíkov

A len tak…

A vôbec nevadí, že je mierne pošahaná lebo stále je dostatočne dobre vyzerateľná.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk