Aký bol víkend?

pridal zoe 3.12.2012 o 11:25


Čo robili slávni ľudia cez víkend? Upratovali v sobotu doobeda byt ako obyčajný plebs? No isto…

Tak napríklad taký Mario Lopez, ktorého zrejme poznávate hlavne vďaka X Factoru, kde je moderátorom spolu s jednou z Kardashianových sestier. Kedysi zvykol hrať v takom tínedžerskom sitcome „Saved By The Bell“. Cez víkend sa oženil v Mexiku so svojou dlhoročnou priateľkou Courtney Mazza. Na ich svadbe sa zúčastnila napríklad aj Eva Longoria.

Mario Lopez a Courtney na výstave trabantov

Kim Kardashian,  ktorej hlúposť je priamoúmerná veľkosti jej pozadia otvárala cez víkend v Bahraine sieť predajní mliečnych kokteilov. Pred oficiálnym otvorením sa pred bránami predajne zúčastnilo niekoľko protestantov, ktorým sa Kimina prítomnosť nepáčila, ale policajti sa ich kvôli Kiminemu pohodliu rýchlo zbavili slzným plynom a Kim mohla ďalej v pokoji cucať mliečny kokteil a pretŕčať sa. Ešteže ju máme.

Cucanie ti ide dobre, Kim.

Rachel Bilson, ktorá momentálne hrá v seriáli „Hart of Dixie“ si vyšla na obed so svojím dlhoročným priateľom Haydenom Christensenom. Hayden si nechal narásť bradu, ale to je nič oproti tým chlpom, čo trčia Rachel spod kapucne.

No ale hlavne, že prší a nejaký debil tam za autom má na nohách žabky. V decembri. Američania.

Katie Holmes cez víkend vyrazila do divadla ako zvyčajne; oblečená svojským štýlom. Podobným ako má moja suseda na štvrtom. Katie má rolu v divadelnej hre s názvom „Dead Accounts“, ktorá mala premiéru dvadsiateho deviateho novembra. A tu je dôkaz, že každej žene je bez Toma Cruisa dobre. Vidíte to? Smeje sa! Alebo schováva zuby. Ťažko povedať.

Jennifer Garner s manželom Benom Afleckom vzali cez víkend svoje dve mladé; Violetu a Serafínu na hodinu karate. Jen teraz nakrúca film „Dallas Buyers Club“ so svojimi vyschnutými hereckými kolegami Mathewom McKostnatým a Jaredom Tenkým Ako Keksom.

Jessica Alba si vyšla so svojou dcérou Honor na výlet do Londýna. Paparazzi ich odfotili na londýnskom letisku Heathrow, keď prechádzali cez terminál a obidve držali v ruke kávu. Malá mala možno kakao. Ale nedala by som za to prst do ohňa.

Hilary Duff si vyšla so svojim manželom Mikeom Comriem a ich synom na sobotňajšie raňajky a nákupy v meste. O nich sa toho veľa napísať nedá lebo sú takí slušní a normálni, že sú až nudní. Ale zlatí sú, tak tu ich máte.

No a na záver prajem všetko najlepšie Britney Spears, ktorá v nedeľu oslávila svoje tridsiate prvé narodeniny. Zbožňujem tvoje pripečené výrazy tváre v X Factore, Britney. Bez teba by bola tá šou nenormálne nudná.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk