Angelina už končí

pridal zoe 6.12.2012 o 9:06


So svojou hereckou kariérou. Pomaly, ale isto.

Angelina sa v nedávnom interview rozhovorila aj o svojej hereckej kariére a o tom, akým smerom sa ďalej poberie. Angelina hovorila o svojej hereckej kariére v minulom čase a nechala sa počuť:

„Aj tak sa budem musieť vzdať herectva, keď sa deti dostanú do puberty lebo, viete, bude toho veľa doma. Bavilo ma byť herečkou a bola to skvelá skúsenosť. Dokonca sa mi dostalo šance vyrozprávať príbehy a byť súčasťou príbehov, ktoré niečo znamenajú a tiež som robila veci len tak pre zábavu, ale…

Budem robiť nejaké filmy a som vďačná za túto prácu, je to naozaj šťastná profesia, ktorej som súčasťou a baví ma to. Ale keby sa zajtra skončila, tak by som bola veľmi šťastná, že môžem zostať doma s deťmi. Zobúdzam sa každé ráno ako mama a zapínam správy ako každý iný a vidím, čo sa deje a chcem byť súčasťou sveta v pozitívnom slova zmysle.“

Všetci si isto všimli, že Angelina, ktorá je aj ambasádorkou Spojených Národov, sa v poslednej dobe venuje skôr humanitárnym činnostiam než svojej hereckej kariére, ktorú už pomaly vešia na klinec. Momentálne ešte stále nakrúca filmy, ale jej vyjadrenia o konci jej hereckej kariéry pôsobia hodnoverne. Preto ma napadlo, že si dnes pospomíname na jej najväčšie filmové role. Vyznieva to tak trochu pohrebne. A Ani sa to nedá úplne vylúčiť lebo Angelina nám čím ďalej, tým viac schne.

Na minuloročných udeľovaniach cien akadémie vyzerala tak sucho, že som pozerala ceny leteniek, aby som jej mohla prepašovať aspoň jogurt s rožkom.

Momentálne Angelina nakrúca film „Maleficient“, ktorý bude mať premiéru až v roku 2014. V ňom si zahrá disneyovskú zlú strigu s rohmi na hlave. Vo filme si zahrajú aj jej deti, Pax, Vivien a Zahara.

Angeline filmové role v priebehu rokov. Kto uhádne všetky filmy, vyhráva. Uznanie. Lebo som chudoba.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk