Courtney Stodden si hľadá nového nabijaka

pridal sugar 10.12.2012 o 22:22


Zatiaľ len do videoklipu. Zatiaľ.

 

Naša milovaná Courtney sa nanešťastie rozhodla, že natočí videoklip k piesni „Reality.“ Je zvláštne, že jej singel má taký názov, keď jeho interpretka je tak mimo. Reality. Jáááj, vy ste ešte nepočuli o jej veľkom talente?! Courtney nemá len talent na decentnú módu a chodenie na opätkoch, z ktorých dovidíte aj na hlavu Sochy slobody: Vie aj spievať! Život je taký nespravodlivý… Niekto dostane do vienka toľko darov a ešte aj to svoje „vienko“ šikovne vymení obstarožnému, polozabudnutému hercovi za strechu nad hlavou a obživu! Darmo, tým čo prehĺtajú  šikovným patrí svet.

Video „Reality“ sa Court nerozhodla skrášliť len svojimi silikónmi, ale aj prítomnosťou nejakého zvodného chlapa. Keďže Doug  má sedemdesiat, alebo tak nejak, spolu so svojou Lolitkou sa rozhodli vyhlásiť konkurz. Som prekvapená, že niekto naň aj prišiel a nielen preto, že si pomýlil dvere. Na konkurz, ktorý skôr vyzeral ako vstupenka do pornopriemyslu než do hudobného sveta, došlo viacero tanečníkov, nádejných hercov a modelov. Doug svojej mladej žene pomáhal s výberom, či lepšie povedané strážil ju, aby si náhodou nespomenula na celé číslo svojho mobilu a nedala ho niekomu z  mladých mužov, ktorí nepotrebujú viagru, aby bolo veselo.

Kto premýšľa v akej tematike sa bude niesť videoklip stačí si uvedomiť, že superdvojica chcela od zhromaždených, aby sa povyzliekali do svojho spodného prádla. A ako si ich obzerali (Dourteyovci)! Doug spomínal aké to bolo pekné byť mladý a mať ľahkú erekciu už z toho, že si rozopínal gombíky na džínsoch. Courtney zase dlho, predlho nevidela mladé mužské telo tak blízko jej pohlavných orgánov. Na niektorých fotkách vyzerá akoby mala Vianoce v predstihu. A tiež orgazmus. Po prvýkrát. (Keď nerátame vibrátor…)

 

 

Courtney pri mnohých adeptoch predvádzala tzv, „pichačku“. Pichala im do hrude, zrejme bude tento manéver pre videoklip veľmi dôležitý

 

 

 

 Teraz mala takmer orgáč…

 

Teraz sa snaží koketovať! (Okrem spevu má Court ďalší dar: Dokáže si sadnúť na svoj metrový opätok tak, že si nespôsobí smrteľný úraz. Alebo, žeby si ho strčila… niekam? Trochu ma striaslo)

 

Teraz si predstavuje… mačiatka

 

Teraz si myslí, že je v striptízovom bare

 

 

 

 A teraz je okúzlenááááaááááááá´. Máme jasného víťaza

 

 

 

Adepti sa zjavne bavia…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk