Toto tu je naše

pridal sugar 10.12.2012 o 20:44


Naše. Slovenské. Hľadala som na webe inšpiráciu,   nejakú cicu – micu, ktorú by som vám tu ukázala veľmi sporo odetú, aby som potešila aj oko mužské a odrazu som natrafila na jedného amerického blogera, ktorý sa rozplýva nad našou modelkou Mišou Kocianovou. Tak som si povedala, prečo si nedať jej nové fotky pre Blanco Lingerie.

“ My name is Slovakia and I work model

Ale nijé. Miša vie určite lepšie po anglicky ako tá naša bývalá hlúpučká miska Amenová. Je vtipné, že sa jej tá korunka krásy (Amenovej) nezaryla do kotrby, takú ju mala krehkú a dutú, chuderka. Ale tieto topmodelky, ktoré spia jednu noc v Tokiu a ďalšiu už v v New Yorku spíkujú poriadne. Veď čo im iné aj zostáva. Musia sa orientovať vo veľkomestách a vedieť či im ponúkajú púder na tvár alebo „púder“ do nosa.

Miša bude po anglicky vedieť naozaj dobre, veď práve ona mala pletky s Guyom Ritchiem. Alebo to bola iná??? Počkajte… Tak už som späť. Čekla som si to na nete. Bola to Miša, ktorá chvíľu rozveseľovala Madonninho ex. A veruže, ten sa po rozchode s Madonnou dlho spamätával v náručiach všakovakých krasotiniek… Lebo si musíte veľa odsúložiť, aby ste zabudli na Madonnine svaly, čerstvú tvár po zobudení atď. Guy zostal modelkám verný, lebo si navyše musel fúkať ublížené mužské ego. Madonna totiž okrem dvíhania činiek aj rada reční a na adresu ich manželstva povedala napríklad, že: „Už nikdy viac. Radšej by som sa nechala zraziť vlakom.“ Aké romantické. S Mišou to Guyovi nevyšlo (či pravdepodobne naopak) ale teraz ho už dlhšie lieči modelka Jacqui Ainsley, ktorá mu stihla krátko po sebe porodiť dve deti. Vidíš, Miša, takto sa lapá známy chlap.

Michaela potom chodila aj s Leošom Marešom čomu vôbec nerozumiem. Možno vie Mareš namiešať nápoj lásky, ktovie…  No v každom prípade, tu ju máte v spodnej bielizni Blanco. A na záver už iba nadšenie amerického blogera: „I’ve never heard of model Michaela Kocianova before today, but holy hell in a hand basket… am I sure glad to meet her!“

Pre pamätníkov: Amen tma v akcii, teda „in the of akšn“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk