Spice Girls sa opäť zišli

pridal sugar 12.12.2012 o 16:08


Avšak len na jednu noc. Aby oslávili nový muzikál „Viva Forever“, ktorý je plný pesničiek Backstreet Boys a Miachala Davida. Ale nie. Samozrejme, že v ňom  znejú výlučne pesničky Spice Girls. Na slávnostný večer sa dostavila aj Victoria, ktorá však prišla so svojou skupinou.

 

Dievčatá zo Spice Girls prišli oblečené po svojom, akoby každá z nich išla na úplne inú akciu. Geri Halliwell vyzerala, že sa vybrala na Oskarov trochu skôr. Ale také boli vždy. Každá iná.

Muzikál „Viva Forever“ prekvapivo nesleduje životy piatich dievčat, ale len jedného. To sa dostane do víru šoubiznisu a kvôli sláve sa mu narušia vzťahy s kamarátmi a mamou. No teda, kto by to povedal! Popri tomto dejovom klišé budú znieť superznáme songy, na ktorých sme vyrastali. Niektorí chcene, niektorí menej chcene.

Ja som bola vždy skôr tím Backstreet Boys. Zbierala som všetko, z čoho sa na mňa cerili ich sladké ksichtíky a hlavne Nickova blonďavá  gebuľa ostrihaná na hríbik. So sesternicou sme mali tričká s obrovským vytlačeným Nickovým ksichtom. Tam kde mal oči sme urobili diery a chodili sme s tými tričkami na hlavách a vyznávali si navzájom lásku. A strašne sme sa na tom smiali a to tričko sme odmietali dať prať našim mamám. Nepýtajte sa ma prečo. Už celkom nerozumiem mysleniu dvanásťročných dievčat.

Spolužiačky v škole zas vytvorili vlastnú zostavu Spice Girls. Myslím, že v tej dobe snáď v každej druhej triede jedna taká existovala. Baby z triedy cez prestávky horúčkovitou posadnutosťou nacvičovali  rôzne choreografie, učili sa texty a najviac sa bili o to kto bude Emma Bunton. Nakoniec si ju vybojovala čiernovlasá Maja, ktorá sa síce na ňu ani trochu nepodobala ale mala ostré nechty. Našťastie, ja, zamilovaná do svojho budúceho manžela Nicka, som sa týmto prízemným ženským bojom poľahky vyhla.:)

Štyri Spajsky kráčali červeným kobercom spoločne…

Victoria sa rozhodla k nim nepridať, predsa len je z nich najbohatšia a najslávnejšia a má vlastnú skupinu – svoju rodinu.

Victoria sa odfotila aj s postihnutým dieťaťom, kamennú tvár bez úsmevu však zachovala

Pre fanúšikov

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk