Megan Fox je späť, aj keď…

pridal sugar 13.12.2012 o 15:19


Leto sa so zimou stretlo a z Mefan je už mama. Má odrodené a zhodené, aj keď je otázne, či tri kilá naviac sa počítajú. V každom prípade Megan vyzerá akoby v živote žiadne dieťa nemala a nie ešte tento september. Onanisti všetkých krajín, radujte sa!

„Už nechcem byť sexymbol. Nevnímajte ako objekt vašich túžob. Nie som len telo! Mám aj mozog. Viem napríklad počítať po francúzsky, aha: eins, zwei, drei, Hitler, fünf, führer, Berlin…“

Megan najskôr zhadzovala tie tri kilá a hlavne sa z nejakej nepochopiteľnej príčiny zatvorila vo svojej vile, aby nikto neprišiel na to, že už sa jej narodil syn. Lebo, keby sme sa to dozvedeli načas tak… tak by mohol koniec sveta prísť skôr. Ozaj, čo robíte 21.12? Nedáme si nejakú žúrku? Môžeme sa všetci stretnúť na Gerlachovskom štíte – aby sme mali na tú skazu výborný výhľad. A tiež, aby sme si čekli či tam Gašparovič nedal postaviť tri veľké lode, do ktorých sa dostanú len tí „najlepší z nás“. Napríklad Boris Kollár, všetky jeho deti, matky jeho detí, plastickí chirurgovia matiek jeho detí, matky matiek jeho detí, skrátka Erika s celou Smotánkou a podobne.

Ak by tam tie lode neboli, tak môžeme spáchať najdivokejšiu grupen párty evar! Na hlavu si dáme papierové masky svojich obľúbených celebrít a keď budeme pomaličky zamŕzať na Gerlachu aspoň to bude s predstavou, že „práve som mala sex s Justinom Bieberom Hughom Jackmanom, alebo práve som mal sex s Courtney Stodden, bola síce tmavovlasá a zavalitá, ale v tvári sa podobala…“ Alebo tam možno dáte dolu aj Megan Fox!

Tá sa rozhodne už nechce dávať dolu vo filmoch. Nedávno vyhlásila, že si dvakrát rozmyslí akú rolu vezme, pretože už nechce byť sexymbol. Lebo jej syn raz vyrastie a bude mu z toho nanič. No neviem. Byť sexymbolom a pracovať v pornopriemysle sú snáď dve rozličné veci, nie? Ja tej Megan nerozumiem. Dá si preoperovať ksicht, aby bola dokonalá, navnadí nás na svoju démonickú krásu a potom sa rozhodne, že bude brať len vážne úlohy.Ale kto ju do nich obsadí? Veď to je vlastne jedno, ide koniec sveta!

Megan Fox s Paulom Ruddom na premiére filmu This is 40, kde iba ukazuje svoje telo a moc nerozpráva, ani nehrá

Trailery k filmu,   kde nie je veľa Megan







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk