Jennifer, čo sa ti stalo?

pridal sugar 14.12.2012 o 22:30


Anistonka vyzerá akoby absolvovala omladzujúcu kúru alebo skrátka nejakú kúru a celá sa pritom zdeformovala. Práve tu bol susedovie chlapec, uvidel ju a hystericky sa rozplakal. Dobre, tak sa nerozplakal. On tu vlastne ani nebol. Lebo žiadny susedovie chlapec neexistuje. Ale existuje nová strašidelná  figurína Jen Aniston.

Táto figurína má jednú veľkú výhodu. Keby ju chcel niekto „sprzniť“ (a vy viete, že tým nemyslím, že jej urobí rožky nad hlavou, keď sa s ňou bude chcieť odfotografovať), má smolu. Nohy jej nerozlepí. Lebo vosk Madame Tussauds má svoju kvalitu.

Táto figurína patrí rozhodne k tým strašidelnejším. Vlastne takmer všetky figuríny Madame Tussauds sú tak trochu strašidelné. Tá podoba s originálom tam samozrejme je, oči sú rovnaké, ústa sú rovnaké, nos je rovnaký, ale keď sa to dá všetko dokopy z nejakého čudného dôvodu to nesedí.

Rozhodne by som sa v noci cestou na záchod nechcela potknúť o túto umelú Jennifer. Keby sa tak stalo už nikdy by som nebola rovnaká. To tvrdím aj o stretnutí s mimozemšťanmi alebo duchom. Cítim to. Navštívili by ma a prestala by som si strihať nechty na všetkých prstoch a moč by som si uskladňovala v bandaskách ako ten s tými lietadlami. Scvokla by som sa. Možno je to tým, že nemám rada bábiky. Barbíny boli fajn, ale tie väčšie… často som ako dieťa zaspávajúc držala tlačítko nočnej lampy a  s búchajúcim srdcom som ním každú chvíľu šťukala, či sa bábiky na skrini nepremiestnili. Alebo či nedržia nožík a nie sú na polceste k mojej posteli.Vždy sa na mňa iba dívali a podozrivo sa usmievali. Vidíte, možno tie moje problémy začali tam. Hmm…

Jennifer spredu je scary, ale zboku sa podobá. Čudné.

 

 

 Najprv som nechápala prečo tento asistent mäsiara češe Anistonkinu podobizeň, ale potom mi napadlo, že patrí k výrobnému tímu. Prisahám, že podobného chlapa som videla v Tescu pri kaproch

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk