Kristen Stewart chodí na krúžok šitia

pridal sugar 14.12.2012 o 22:28


Kristen Stewart má šikovné prsty. Udrží v nich džointa, prípade v nich podrží všetko, čo taký režisér podržať chce. Napríklad… scenár. A áno, ešte aj TO na čo tak okato narážam. Presne tak: mobil. Kto uhádol je čistá duša a určite sa nesmeje na reklame kozi, kuzi kuzuká. Vy ostatní ste prasatá, ale to už viete. Čo neviete je to, že Kristen vie šiť.

Pre pikošky špeciálne hodnotí módny policajt Juraj „Muci“ Horváth: „Tento model našla určite Kristen v Burde z roku 1969, volá sa „Neilova raketa“. Šaty boli inšpirované vtedajším kozmonautickým boomom a najmä historickou udalosťou  – pristátím Neila Armstronga na mesiaci. Spodná látka modelu je sivá a má najväčšmi pripomínať farbu mesiaca a astronautiky. Vtedajší módni návrhári, ktorí verili, že nie sme vo vesmíre sami, odporúčali spodok šiat zhotoviť z alobalu – pre lepšie prijímanie signálu z iných planét. Šitie vecí z alobalu sa však neosvedčilo, pretože keď sa ženy objavili v tomto výstrednom modeli napríklad na záhradných parties, muži im z alobalu trhali veľké kusy pod zámienkou, že ho potrebujú na grilovanie. Vršok šiat je ušitý z kuchynských záclon, ktoré na konci 60. rokov nemohli chýbať ani v jednej modernej domácnosti. V tomto outfite vyzerá Kristen dievčensky a milo len účes je nudný jak Iľkove obleky v Počasí. Model by som ešte doplnil o výrazné náušnice v tvare rakety Apolla 11 .“

Juraj Horváth (22), ktorého kamaráti volajú Muci alebo Bobo, si začína urážaním (najmä) slovenských celebrít a ich outfitov (teraz bol veľmi, veľmi, veľmi nekritický) prerážať cestu na slovenský Olymp módnej polície. Miluje kaviár, mužský mejkap, svoju čivavku Versaču a prechádzky vo dvojici. Nenávidí „dogabaných“ ľudí, trhoviská a to, keď nesvieti slniečko.

Nechajme Juraja „Muciho“ Horvátha opäť odpočívať v mojej hlave. Tiež kašlime na dišputy o mojom psychickom zdraví, veď sa pre kristovu ľavú nohu pozrite, čo má na sebe Kristen! Preto som napísala, že chodí na krúžok šitia, lebo pokiaľ si toto tu neušila sama, jednou rukou, z noci na ráno, neviem aká sila ju dokázala prinútiť vziať si na seba tento… Toto.

 

Kristen na asi desiatej premiére filmu On the Road, v ktorom bude behať holá, fotky TU

 

 

 

Kristen je z  retro štýlu úplne pomýlená. Vypchávky sa šili na plecia, nie na riť! Toto si „ušila“ na premiéru posledného Tvajlajtu v novembri

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk