Gerard Depardieu nie je správny vlastenec

pridal zoe 15.12.2012 o 21:14


Gerard si pohneval francúzskeho premiéra Jean- Marca Ayraulta /: Že- Máka Orióta :/. Gerard sa totižto presťahoval do susedného Belgicka, aby sa vyhol plateniu vyšších daní. 

Herec si kúpil nový dom v belgickej dedine menom Nechin, ktorá je od francúzskych hraníc vzdialená len pár minút. Miestny primátor Daniel Senesael /: D-niél Senesese :/ odhalil, že hercovi imponuje belgický vidiek a nižšie dane. Toto tvrdenie len podporilo špekulácie, že sa herec odsťahoval zo svojej rodnej krajiny, aby sa vyhol daniam, ktoré Francúzsko uvalilo na zámožnejších ľudí, aby podporilo svoju úbohejšiu ekonomiku.

Tento hercov počin, presťahovať sa tam, kde sú nižšie dane, sa však nepáčil francúzskym politikom a francúzsky premiér dokonca obvinil Gerarda, že sa nechová vlastenecky. Pre francúzsku televíznu stanicu France 2 povedal:

„Pripadá mi to trochu patetické, presťahovať sa len kúsok za hranice. Byť Francúzom znamená milovať svoju krajinu a pomáhať jej postaviť sa späť na nohy.“

No proste; Francúzi. Lenže Gerard rád robí veci po svojom. Možno ste už počuli aj o tom, ako sa vycikal na podlahu lietadla v Paríži. Letuška ho upozornila, že toaletu môže použiť až keď bude lietadlo vo vzduchu. Gerard si však pred očami svojich spolucestujúcich uľavil priamo v uličke. Niektorí svedkovia vtedy tvrdili, že mal vypité. Avšak Gerardov spoločník, ktorý s ním vtedy letel verejne oznámil:

„Gerardovi to bolo veľmi ľúto a sám sa ponúkol, že za sebou uprace. Má problémy s prostatou a bolo to pre neho veľmi zahanbujúce. Taktiež bol vtedy úplne triezvy. Takto sa Gerard bežne nespráva.“

Gerard Depardieu s copíkom

Gerard vo filme Drž Hubu a moja obľúbená scéna z filmu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk