Rozchody 2012

pridal dominique 15.12.2012 o 14:53


Nič netrvá večne a hollywoodske vzťahy už vôbec nie. Niektoré celebritky dali svojim partnerom pápá po dlhých rokoch manželstva, iné ich striedajú ako ponožky, že Taylor?

Jeden z najväčších šokov tohto roka bol rozchod Johnnyho Deppa s Vanessou. Vydržalo im to krásnych štrnásť rokov. Takej speváčke O’Connor zase celých šestnásť dní. Trompfla aj Kardashianku. Debra Messing požiadala o rozvod po desiatich rokoch spolužitia. Hviezda seriálu The Big Bang Theory Kaley Cuoco sa minulý rok zasnúbila, a skôr než sa stihli zobrať, sa rozišli. Aj Russell Crowe je už sám. So svojou ženou, s ktorou má dvoch synov sa zosobášil v roku 2003, ale iskra vraj preskočila už v roku 1990, keď sa spoznali. Peter Facinelli sa rozišiel s hviezdou Beverly Hills 90210 po jedenástich rokoch manželstva. Po siedmych rokoch to vzdali aj Heidi a Seal, a rozum dostala aj Katie Holmes.

Rok 2012 priniesol celkom dosť rozchodov. Možno je to tým, že sa údajne blíži koniec sveta. Viete, vtedy si poviete: „O chvíľku zomriem. Naozaj chcem byť do konca života s týmto bláznom?“

Adam Levine a Anne

Ashlee Simpson a Vincent

Debra Messing a Daniel

Demi Lovato a Wilmer

Heidi Klum a Seal

Jennie Garth a Peter Facinelli

Johnny Depp a Vanessa

Kaley Cuoco a Josh

Russell Crowe a Danielle

Sinead O Connor a Barry

Taylor Swift a Conor

Tom Cruise a Katie Holmes

Justin Bieber a Selena Gomez

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk