Ako víkendovali celebritky?

pridal zoe 17.12.2012 o 12:27


Kate Moss sa slnila na pláži, Britney Bohovská Tvár Spears si vyšla s deťmi na nákupy, Katie Holmes si vyšla so Suri do divadla a ja som sa opila z dvoch deci (tam máte sprosté klebety o alkoholických východňaroch s bezodným dnom) vareného vína na košických vianočných trhoch. Komu lepšie? Haa?

Kate Moss cez víkend fotila na pláži v St. Barts. Bikiny menila ako na bežiacom páse a netuším, ktorý pripečený módny návrhár ich navrhol tak šikovne, aby sprznili postavu aj niekomu takému ako je supermodelka. Niekedy sa však dívam na fotky Kate Moss a spochybňujem ľudský úsudok. Prečo je práve Kate Moss supermodelka?

No vážne. Prečo?

Emma Stone si užívala sobotňajšie popoludnie s kamoškou. Keďže je to už niekoľký víkend v poradí, keď bola videná sólo bez svojho priateľa Andrewa Garfielda, zlé bulvárne jazyky začínajú klebetiť o rozchode.

Katie Holmes, ako som už spomínala v úvode, vzala svoju dcéru Samaru Suri do divadla, kde pracuje. Zdá sa, že sa snaží stráviť so Suri každú chvíľku pred sviatkami. Suri bude totižto tráviť sviatky u svojho scientologického tatka. Nemôžem z toho Katienho svojského štýlu obliekania.

Drew Barrymore si vyšla na hodinu pilates. Herečka trochu pribrala na váhe počas tehotenstva, ale veľmi si s tým hlavu neláme:

„Moje nové motto je: Nesplniteľné očakávania sú nesplniteľné. Pozrite sa, s mojím šťastím sa vyhladujem, budem cvičiť a potom ma na druhý deň zrazí autobus. A ja si pomyslím; načo som týmto strácala čas? Som ten posledný človek, od ktorého by si mal niekto pýtať tipy na chudnutie. Mne je to jedno.“

Britney Spears cez víkend nakupovala nejaké potraviny so svojimi synmi a zastavili sa aj v Starbuckse. Na rukách mala Brit malého yorkshirského teriéra a oblečená bola ako debil.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk