Coco(t) šokuje: Má vlastnú peepshow! A jej manželstvo je v troskách!

pridal sugar 18.12.2012 o 17:20


Trošku sme sa zahrali na titulok Nového Času, lebo v Coco(t)inom veľkozadkovom živote sa momentálne deje všeličo. Tak napríklad sa bude (ne)cudne vyzliekať vo vlastnej šou v Las Vegas. A tiež postla na twitter fotky s nejakým (t)rapperom, na ktorom vyzerajú, že si užívajú postkoitálny stav. A to (prekvapenieeeee) nasrdilo jej manžela.

Producenti peep šou v Las Vegas sa rozhodli nahradiť veľmi dobre vyzerajúcu playboy zajačicu Holly Madison za Coco. Vo Vegas musia všetci od tých vrchných až po asistenta asistentov fetovať prvú ligu. Prípadne si dávajú tú zmes alkoholu a drôg, ktorá tak odrovnala chlapov Vo štvorici po opici. To je jediné možné vysvetlenie, prečo neúspešnej rosničke Coco dovolili odhaľovať sa. A platia jej za to. Ešte pre úplnú informáciu – Holly Madison nevykopli, ona len odchádza na materskú. Predsa len s tehotným bruchom vie žena zaujať nadržané obecenstvo menej ako s tehotným zadkom a predkom (viď. Coco). Aj keď samozrejme existujú úchylné výnimky, ktorých fakt, že tá cudzia teta je vo vysokom štádiu tehotenstva sexuálne vzrušuje. Ale to radšej nerozoberajme.

Druhou veľkou novinkou v Kokinom živote je to, že jej naoko dokonalé manželstvo s Ice -Tim sa možno rozpadne. A to sa brali dvakrát, aby obnovili svoj sľub! NEUVERITEĽNÉ. Zdalo sa, že pasujú k sebe ako zásuvka do zástrčky alebo naopak. Bol to osud, lebo takých dvoch retardov človek len tak nenájde. To je ako v prípade Braňa a Noriky. Bola sranda, len keď boli spolu. Coco(t), ktorá ma zrejme v hlave ocot, hodila na twitter fotky, na ktorých sa túli s nejakým rapperom AP.9 a prekvapilo ju, že jej manžel sa naštval. Verejne sa mu ospravedlnila, ale neviem, neviem. Coco a jej zadok majú slabosť pre čiernych žrebcov a Ice-T je už predsa len opotrebovaný. V každom prípade by bola smola, keby sa tak krásny a krásne postihnutý pár dementov rozišiel. Na svete je tak málo smiechu!

 

 

Keď budete vo Vegas, môžete si čeknút Coco na vlastné buľvy

 

 

 

 

 

Coco a jej fotky s rapperom Ap.9

 

 

 

 

Coco a Ice-T foreva

 

 

 

Pre Coco, Ice-Tiho, Braňa, Noriku, Courtney a Douga! Ľudia, nebláznite! Potrebujeme vás mať spolu!


 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk