Miley Cyrus a jej praví, biologickí rodičia

pridal sugar 18.12.2012 o 14:34


Doteraz Mileyinu fanúšikovsku základňu tvorili predpubertálne dievčatá, ale to sa začína meniť. Jadro jej obdivovateľov tvoria lesby, sado-maso lesby a drsní motorkári.

Som presvedčená, že Mileyini rodičia, nie sú jej skutoční rodičia. Miley splodila Pink spolu s Billy Idolom počas rýchlovky na záchode, zatiaľ čo ich cez kľúčovú dierku sledoval Michael Jackson držiac sa za svoj rozkrok. Všetky tieto okolnosti jej zrodenia (aj majklov rozkrok) sa na nej podpísali a po rokoch  Miley konečne našla samu seba. Neveríte? Tu je obrazová ukážka:

Keď spojíte piestik, peľnicu a Billyho Idola…

.

…plus Pink (a voyerizmus Michaela Jacksona)…

…vznikne vám toto. Teda…

…pardón. Toto:

Už minule sme tu mali divoko poobliekanú, spievajúcu Miley Cyrus akoby vystupovala v nejakom Harley Clube. „Cirkusáčka“ sa pomaly ale isto stáva lesbickým idolom.Tie vlásky… Napriek tomu, že už tu bola, nemohla som vás ukrátiť o jej nový kostým, ktorý by si na seba s radosťou navliekol aj Robo Mikla. Minimálne tú vybíjanú vestičku dopol brucha.

Z Miley je odrazu ťažká rokerka jak keby sa písal rok 1980. Len škoda, že jej repertoár je sladký ako piňakoláda. A pritom sa na týchto fotkách tvári ako Miro Šmajda (respektíve Max a strašidlá či ako má teraz ten pseudonym, aha, Max Jason Mai – ČTJ forever!), keď spieval tie jeho obľúbené gitarové vypalováky. Nakoniec zistíme, že Miley práve spievala Call Me Maybe, nie? ??

Miley oživila svoje vystúpenie dotýkaním sa rozkroku. Inovatívne! Tiež jej nechýbal kardiostimulátor, z ktorého viedla tá reťaz okolo brucha.

A keďže mám rada Billyho Idola

A keďže mám rada Pink…

A keďže nemám rada Cirkusovú, dajme si teda niečo vianočné ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk