Vianočná „Láv Story“

pridal zoe 26.12.2012 o 12:28


Lebo Vianoce sú čas lásky a pokoja a odpustenia starých hriechov, ale ešte som sa so sobom nezrazila tak, aby som týmto dvom dopriala. Tam niekde v nadpise mi chýba slovo; „bleh“.

Chris Brown (23) a Rihanna (Asi o rok viac. Nah. Nechce sa mi gúgliť.) sa mi postarali o poriadnu dávku žalúdočných štiav, keď si spoločne vyšli na nejaký semi-dôležitý basketbalový zápas a tak sa k sebe nežne túlili až mi umožnili vidieť moju štedrovečernú večeru po druhýkrát. Delili sa spolu o popcorn a twítovali ostošesť. Chris twítol „Veselé Vianoce“ a Rihanna twítovala fotky seba. Lebo treba.

No a nech mi nikto nehovorí, že som nespravodlivá a nechápem, že ide o pravú a nesmrteľnú lásku, ktorá všetko odpúšťa a že tí dvaja skončia ako Popoluška a princ; a teraz bacha: SPOILER ALERT! Kto ešte nevidel Popolušku, nech ďalej nečíta!!! (to dúfam viete, pre ktorých ľudí je toto); šťastne a naveky spolu, lebo nabehnem a tomu niekomu jednu pripečiem. Z lásky. A potom budem za zvuku kolied vytrhávať srdcia z hrude ako Klaus v poslednej časti Vampire Diaries. 

Rihanna a Dilino Chris a ich vianočná láv story.

„Dig moja, kukaj tu jaký mám zlatý zub a hodinku!“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk