OMG momenty v roku 2012

pridal dominique 31.12.2012 o 5:00


Celebrity vedia vždy prekvapiť svojou nekonečnou kreativitou, vkusom či skôr nevkusom. Koľkokrát sme si tento rok povedali OMG, ako si môže niekto TOTO vziať na seba bez toho, aby ho zavreli do blázinca?

Niektoré sú samozrejme tragické oveľa menej a zapíšu sa do histórie. Napríklad taká pravá noha Angeliny. Ako je možné, že svet jej doteraz nevenoval zaslúženú pozornosť? Nerozumiem. To, že Miley Cyrus chodila na červený koberec bez nohavíc je normálne ako silikónové ramienka Courtney Stodden. Tá sa v rebríčku neumiestnila, pretože ona je OMG stále.

Verili by ste, že dnes je koniec roka 2012? Vďaka vám a šibnutým celebritám nám prešiel tento rok nezvyčajne rýchlo. Nemám rada tie sentimentálne reči ako sa niečo končí a nové začína. Chcela som len napísať za všetkých, ktorí majú s pikoškami niečo spoločné – jedno veľké ĎAKUJEM. Poprajme si ešte viac magorov v hollywoodskych radoch, veľa zdravia, šťastia a pikoškovskej pohody v Novom roku. Pite veľa vody a celaskon vážne pomáha.

Šťastný a pikoškovský Nový rok:)

Angelina Jolie a jej pravá noha

Eden Wood

Florence Welch

Justin Bieber

Lady Gaga

Marc Jacobs

Miley Cyrus

Nicki Minaj

Sacha Baron Cohen



Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk