Šťastný Nový rok 2011, pikoškári!

pridal sugar 1.1.2011 o 15:32


Nový rok s dvoma jednotkami na konci sa práve začal a Pikošky vám chcú zaželať, aby bol naozaj na jednotku a všetkých jeho 365 dní a nocí stálo za to. Veď ak má byť v roku 2012 koniec sveta nezostáva nám veľa času, aby sme si na tejto našej krásnej planéte a Pikoškách poriadne užili ?? .

Neviem prečo v novoročnom príhovore spomínam koniec sveta. Nepatrím k Svedkom Jehovovým, katastrofické myšlienky mi začali víriť v hlave kvôli Katy Perry. Tá ženská na obrázku vyššie, ktorá pôsobí akoby ju zvečnili počas gastroenterologického vyšetrenia (trubka v zadku) je naozaj tá slávna Katy. Jej manžel Russell Brand ju musí mať úprimné rád, keďže ju v takomto stave krátko po jej prebudení odfotil a hneď aj postol na Twitter. Ach, tá láska… je naozaj slepá.

Pikoškári, želám vám do nového roka práve onú spomínanú lásku, nech jej máte čo najviac ale opatrne! Láska bude krehučkou záležitosťou aj v 2011, zaobchádzať s ňou jemne. Nech ste zdraví, plní sexuálnej energie a nemusíte navštíviť gastroenterológiu ako Katy Perry (nech sú do vás pchané iba tie trubky, o ktoré si sami požiadate ?? ). Kto z vás si ešte doteraz nezarobil svoj prvý vysnívaný milión, nech sa tak stane tento rok a rovnako nech sa splní všetko po čom vaša duša, milenka milenec, frajer/frajerka, manžel/manželka a iní rodinní príslušníci a kamaráti pištia.

Takže milujte a množte sa, nedepkujte, zbytočne sa nerozčuľujte a nehádajte veď život je tak príšerne krátky… ešte by som mala spomenúť Božie kráľovstvo a som ozajstným Svedkom Jehovovým. Sakra.

PS: A ešte jedna vec… čítajte Pikošky! Lebo naša každodenná práca by bez vás nemala zmysel. Moja existencia je s tou vašou prudko prepojená, nenechajte ma v štichu. Lebo sugar bez vás neexistuje.

Všetko dobré!

…idem so sebou niečo urobiť lebo po včerajšej párty som sa zobudila krástna ako Katy hore.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk