Katy Perry je Gaga

pridal sugar 24.3.2011 o 22:34


Ak ste nikdy nespĺňali ideál krásy, nadišiel váš čas. Žiadaní sú najmä tí jedinci, ktorí sa dajú charakterizovať ako „monštrum“. Máte na tele čudné výrastky? Ste in! Radi sa zohavujete? Ste in! Pochádzate z inej galaxie? Vyhrali ste to na plnej čiare! Už sa vám viac nebudú vysmievať ľudia na ulici, že máte dúhovky ako Avatar a celkovo ste ako iná rasa odpudzujúci. Veď Gaga aj Katy Perry chcú byť ako vy!

 

Už aj Katy Perry je Mama Monštrum, alebo ak chcete po amerikánsky Mother Monster

 

Kult všakovakých monštier, príšer a mimozemšťanov je taký silný, že keby Jozef Gregor – Tajovský žil, premenuje svoju Mamku Pôstkovú na “Mamka Monster“(copyright sugar).

Producenti Katy Perry si chcú tiež zarobiť na nápade Lady Gaga, že príšera sa skrýva v každom z nás, a tak sa rozhodli prerobiť Katy z pin up girl na monštrum. Naozaj nenápadná zmena. Okrem toho, že Katy sa už začína zhovaďovať ako to robí Gaga, treba odkukať aj videoklipy.

Obrázky, na ktorých je Katy vesmírne krástna sú z jej videoklipu E.T. Ten bude mať premiéru 31. Marca. Katy zverejnila fotky na svojej fejsbúk stránke a už teraz je jasné, že nás čaká šialená podívaná na spôsob Born This Way.

 

Vidím ťa! Aj všetky tvoje hriechy.

 

 

 Katy hodila na fejsbúk aj tento link. Dievča z you tubu sa maľuje podľa zverejnených obrázkov.


 

Born This Way

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk