Ricky Martin má nový účes

pridal sugar 26.3.2011 o 22:03


A ešte plno ďalších nových vecí! Napríklad úplne nový kožený kostým z dielne Armani plus nové sexi tanečky a piesne, ktoré odpálil na prvom vystúpení svojho nového koncertného turné. Počas neho bude starý Ricky útočiť na obidva brehy – ženský aj mužský.

Koncertné turné Rickyho Martina sa nazýva rovnako ako jeho najčerstvejší album Musica + Alma + Sexo. Prvé vystúpenia absolvoval vo svojom rodnom Portoriku. Ďalšie zástavky sú Florida a Kanada.

Rickyho šnúra sa rovnako ako album nesie v duchu jeho coming outu. , , Som hrdý gay, “ vyhlasuje Ricky všade a zároveň dodáva, že svojou hudbou chce osloviť všetky srdcia. Ricky sa už nemusí obávať toho, že naňho niekto ukáže prstom a povie mu , , Správaš sa ako gay! Tepláková souprava kule dej si doprava!“ Preto viac experimentuje, dovoľuje si to, čo predtým nemohol. Sexi tanečníci v koži, ktorí sa k nemu veľmi majú a perfektne by zapadli do baru  Modrá ustrica, odvážne kostýmy, absencia textov ospevujúcich ženskú krásu. A takto by sme mohli pokračovať ďalej. Fayn je, že Ricky stále nie je Adam Lambert a spoznávame v ňom svojho Rickyho, kým homo publikum v ňom svojho gay Rickyho zas ešte len objavuje. Šeci máme kúsek.

 

  Frajerská bunda hovorí, že je kúl, nohavice, že je gay

 

  Trendy pophviezda, nie gay. Až na efekt „cupitavých špičiek.“

 

  Trendy pophvieda po druhé. Až teraz som si všimla ten zips na nohaviciach. Tak to je mínus 43 percent z hetero lúku.

 

  Od pol pása hore hetero, od pol pása dole gay.

 

  Veľmi gay.

 

Tak vidíte chlapci. Stále ešte pôsobí ako náš, ale už je hrdo aj váš. No nie sme všetci spokojní? ?? 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk