Britney je späť, bitches!

pridal sugar 26.3.2011 o 13:42


Britney už opäť koncertuje. Dva koncerty si odtancovala a odspievala v Meste hriechu – Las Vegas. Pred neveľkým publikom predstavila nové piesne z albumu Femme Fatale.

 

 

Britney mala v Las Vegas dva mini koncerty, kvôli špeciálu MTV. Britney pred koncertom twítla: , , Všetci ste pozvaní. Be there or be square bitch!” Poslednú vetu prekladať nejdem, aby sa zachoval rým, ale použijúc voľný pikoškársky preklad sa vám Britney vyhráža, že si na genitáliách nájdete tie veci, ktoré tam má Paris, ak neprídete. A ešte vás všetkých nazvala štetkami. Pekné od nej. ?? ??

Britney sa rozhodla vrátiť, respektíve jej producenti sa rozhodli, že si potrebujú postaviť ešte zopár víl na Bahamách, tak sa rozhodli, že sa vráti. Pravda je oklieštená uhlom pohľadu. Vyberte si interpretáciu, ktorá vám vyhovuje.

Brit je skrátka späť a my s tým nič neurobíme, hoci všetci veľmi dobre vieme aké zhubné účinky má na ňu šoubiznis. Brit  sa už zvŕta na parkete a čelí pozornosti médií, hoci ešte nemá v plnej starostlivosti ani svojich dvoch synov. Tí jej boli odobraní počas Obdobia temna, kedy bola B.S. veľmi, veľmi šialená. Neskôr jej deti boli znovu zverené do rúk, ale iba pod podmienkou, že  Spearsin otec bude na ňu dohliadať. Sudkyňa, ktorá sa prípadom zaobéra – jej meno sa mi nechce gúglovať, hádam ma ospravedlníte – jej na konci minulého roka chlapcov ešte stále nepriklepla. Na základe rozhovoru s našou blonďavou hviezdou sa rozhodla, že , , Brit ešte potrebuje čas“. Veľmi by ma zaujímalo, čo jej Brit povedala…

Sugar radí: Sudkyni sa nečudujem, stačí si prečítať nejaké články z Hviezdej abecedy (Habecedy, nie Habera cedí ?? ) o Brit. Keď si NAOZAJ pozriete nahromadený materiál (hlavne fotky a videá, ktoré vás nemôžu zavádzať) o tejto psychicky veľmi labilnej osobe, môžeme viesť konverzáciu na tému: „Prečo, vy svine,  na Pikoškách furt píšte kakano o Brit??? “  No deti, my o nej nepíšeme kakano. My o nej, bohužiaľ, píšeme pravdivo. Píšeme len o tom, čo prinášajú dôveryhodné zahraničné médiá. Lebo Brit nie je len o pozlátku, ktoré vidíte v klipoch. Je to naozaj ťažký prípad. A verte nám, že sa opäť zrúti. To je niečo ako matematická pravdepodobnosť. Človek, ktorý v živote zažil podobné pády ako ona (opäť odkazujem na archív!!!) by mal ešte roky kontrolovať svoj zdravotný stav a nevystavovať sa negatívnym vplyvom prostredia (ktorými šoubiznis  zaručene je) – to je zas psychológia.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk