Candice Swanepoel: Na modelku príliš štíhla?

pridal sugar 2.4.2011 o 2:06


Asi som slovenčinu obohatila o nové slovné spojenie: byť príliš štíhla na modelku. Ale práve to sa hovorí o blonďavej Candice Swanepoel (22). Tá totiž nie je hocijaká modelka, ale jeden z anjelov Victoria’s Secret. A anjelice vychýrenej značky  musia spĺňať prísne kritériá.

 

 

Predvčerom vám Pikošky priniesli správu, že anjelice prezentovali novú letnú bikiny kolekciu. Odvtedy sa doslova zdvihla vlna kritiky na adresu Candice Swanepoel a Victoria’s Secret,  pre vychudnuté telo tejto modelky.

Spoločnosť Victoria’s Secret si postavila agendu na tom, že uprednostňuje modelky plnších tvarov. Anjelice by nemali vyzerať vycivene a kostnato, ale , , vyšportovane a zdravo.“ No teda, aká ohľaduplná firma. Nečudujem sa, že byť tvárou tejto značky je snom každej modelky. Anjelice môžu byť o trolinku väčšie ako je  bežné a najviac poberajú rozprávkový plat.

Candice Swanepoel sa podľa posledných klebiet môžu stať vnútorné predpisy spoločnosti osudné. Candice je anjelom necelý rok a za posledné obdobie výrazne schudla. Jej úzky driek, do ktorého sa nejakým zázrakom pomestia všetky životne dôležité orgány plus chudé nožičky , , akoby jej medzi ne delom pri.ebali“ (požičala som si výrok Nory M. na adresu tej škaredej česko – nemeckej štetky, tej Dolly Buster) pútajú pozornosť.

Úprimne sa mi zdajú tieto vlny kritiky a rozhorčenia smiešne. Jasné, Candice Swanepoel je naozaj extrémne štíhla, aj figuríny v obchoďákoch tie večne vysmiate fantasy prototypy žien by sa kvôli nej rozplakali, keby neboli z plastu. A tiež jej závidím, že keď hrá schovku môže sa skryť za pouličné osvetlenie, tyč na parkete alebo mladú brezu a vy ju nikdy nenájdete. Ale je to modelka, preboha! V podstate si robí iba svoju robotu. Je chudá. Myslím, že nie je riešenie poukazovať na to, prečo má nejaká Candice o pár kíl menej, ale prečo modelingový biznis v globále stále urputne prezentuje extrémnu štíhlosť.

 

 

 Candice v bikinách

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk