James Franco nenávidí svoje fanúšičky

pridal sugar 4.4.2011 o 16:10


James Franco konečne odpremiéroval svoj najnovší filmový počin Your Highness, na ktorý sa už dlho teším. Ide o historickú komédiu, v ktorej sa bude zachraňovať princezná, slovíčko fuck sa bude používať v každej scéne a v neposlednom rade Natalie Portman ukáže pekný zadok v stredovekých tangáčoch.

 

 

Premiéra veľmi špeciálneho filmového diela sa niesla v netradičnom duchu. Konala sa na pôde University of California. Škola vyhrala celonárodnú online súťaž a vo svojom areáli mohla privítať hviezdy filmu Your Highness na čele s Jamesom Frankom. Fešáčik bol bezprostredný a opäť raz ukázal, že sa so svojej slávy nejde pokakať. So svojimi fanúšikmi sa vítal ako so starými známymi, nechal sa nimi okričať, ocapkávať, objímať, naťahovať, odfotografovať. To sa v Hollywoode takmer nevidí.

Komédia Your Highness patrí  k žánru, ktorý fucking milujem. Film mi najskôr pripomínal svojho staršieho kolegu a môjho obľúbenca – Príbeh rytiera s Heathkom Ledgerom. Na základe traileru som však pochopila, že Your Highness bude väčšia prasačinka, kde sa rozobera anál a podobne. Trochu sa obávam čistej lacnoty, ale verím, že sa mýlim. Obsadenie filmu je šialené! Natalie a James, wow!

 

 

Obrázky z filmu Your Highness

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk