Súboj sexi obrýň

pridal sugar 5.4.2011 o 13:09


 

Pamätáte sa, keď sa vo filme Kill Bill na život a na smrť mlátila Uma Thurman s Daryl Hannah? Quentin Tarantino vtedy túto scénu nazval , , najväčší boj sexi obrýň na plátne.“ My si ideme dať tiež battle. Tiež so sexi obryňami a iba na Pikoškách. 

Brooklyn Decker a Irina Shayk. Obidve sú vysoké, mladé a ako ináč krásne. Jedna je manželkou Andyho Roddicka, druhá mi práši Cristiana Ronalda. Najviac sa preslávili ako tváre Sports Illustrated, čo je najvyššia pocta pre každú topmodelku. Povedzme, že spisovatelia a vedci snívajú o Nobelovke, topmodelky o vlastnej titulkes Sports Illustrated.

Brooklyn Decker bola tvárou časopisu minulý rok, jej vábne vnady som vám už predstavila TU. O Irine, ktorá je na titulke tento rok a v našich končinách je známejšia, už čo to popísala sestra dominique ( a pre trolov: nie ako rádová sestra, ale ako moja sestra, ale akože  nie  pokrvne, chápete? ?? ?? )

Otázka je jednoduchá a nájdete ju na konci.

 A že nepíšeme o ceckoch.

Brooklyn Decker

 

 vs.

 

Irina Shayk

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk