Kelly Rowland v bikinách

pridal sugar 5.4.2011 o 10:39


Kelly Rowland  najnovšie chudne do plaviek a my ideme čeknúť  či sa jej darí.

 

 

Kelly Rowland chudne so slávnou trénerkou Jeanette Jenkins (a nie je to tá teta vedľa nej v o číslo menších bikinách), ktorá je v hollywoode niečo ako naša Zora Czoborová. Každého otravuje… chcem povedať  je známa svojím zdravým životným štýlom a chudne s mnohými celebritami. Nerandí však so žiadnym hokejistom, Jeanette Jenkins má radšej dievčatá a chodí s Queen Latifah. Kto nevedel, že Queen Latifah je lesba tak už to vie. Hoci sa k vzťahu s Jeanette Jenkins nikdy nevyjadrila, tie dve holubičky majú spolu vilu v Hollywood Hills.

Jejda, ale tento článok je o Kelly Rowland. Takže… Kelly bola v Destiny’s Child, ale najviac sa preslávila Beyonce lebo je z tých troch černošiek najbledšia a má beložské črty tváre. No a tá Kelly ešte naspievala hit s Nellym. OMG! Sakra, vždy keď chcem niečo o Kelly napísať vlastne hovorím hneď o niekom druhom. Myslím, že aj nejako tak funguje jej kariéra. Smutné.

 

 

 Jeanette Jenkins

 

Jeanette s Queen Latifah

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk