Kto nahovoril prudko tehotnú Mariah Carey, aby sa vyzliekla?

pridal sugar 6.4.2011 o 17:55


 

Mariah by mala rodiť každú chvíľu a z nejakého čudného dôvodu sa rozhodla fotiť nahá. Mariah nie je  vo forme ako kedysi Demi Moore, v bruchu má hneď dve bábätká a ešte pred tehotenstvom musela výrazne pribrať, pretože sa jej nedarilo počať. To znamená, že je teraz naozaj óbrovskáá. Ešte, že máme fotošop.

 

 

Nechápem, prečo sa všetky tehotné celebrity hrnú do vyzliekania, je to in oka a čo ďalej? Kto je na to zvedavý? Obávam sa, že len tí istí úchyláci, ktorí každý večer mastia pri porne s tehotnými…

Mária prezradila časopisu Life and Style:

, , Deti kopali takmer  celý čas, špeciálne dievčatko, je veľmi aktívne, je to diva v procese trénovania.“

, , Teraz cítim oveľa väčší rešpekt k všetkým matkám, špeciálne tým, ktoré mali ťažké tehotenstvo alebo porodili naraz viac detí. Potrebujeme Deň  matiek každý týždeň.“

Áno, Mariah. Materstvo je náročné. A to máš milióny a behá okolo teba celý štáb všakovakých asistentov, služobníčkov  a zdravotníkov. Predstav si, že by si sa tisla v malom byte s večne sa starajúcou svokrou, a tvoj manžel by každý mesiac doniesol domov vedľa 1000 eur. A nemala by si len tie deti, ktoré čakáš, ďalšie dve by splašene pobehovali okolo teba.  S jedným by si robila domáce úlohy, kým to druhé by chcelo vyfarbovať omaľovánky. A musela by si variť a prať – to znamená sama strkať oblečenie do tej mašinky, ktorá sa volá práčka, a sem-tam aj žehliť. Priznávam, načrtla som  veľmi zložitú a antifeministickú  rodinnú situáciu. Myslím, že práve ženy, ktoré REÁLNE pociťujú čo znamená byť matkou v dnešnom svete a zvládajú to bez toho, aby dávali každý týždeň interview, o tom aké je to náročné, si zaslúžia rešpekt.

Na Slovensku  si deti môže dovoliť iba Boris Kollár. ?? Povedzte mi, aký diabolský plán to zosnoval? Chce si vybudovať vlastnú armádu alebo si chce byť istý, že vždy sa nájde darca orgánov or fucking what?

 

Mariah už pred viac ako tromi mesiacmi vyzerala takto tehotne:

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk