Deň D na hollywoodsky spôsob

pridal sugar 6.4.2011 o 15:25


Potrebujete veľa hostí. Nikdy nechoďte pod stovku. Rozpočet si stanovte na niekoľko miliónov, nemôžete šetriť, ste predsa hviezda. Najlepšie bude, ak sa vezmete v zahraničí, takže na svadbu v Pezinku alebo na Mestskom úrade v Martine rýchlo zabudnite.

 

 Gwen Stefani si  brala svoju veľkú lásku Gavina Rossdala v Londýne

 

Katie Holmes si brala svojho malého teploška trpiaceho Mesiášskym komplexom v Taliansku

 

Saláma Hayek si brala svojho miliardárskeho manžela, ktorý vyzerá ako Daniel Craig s umelými zubami dvakrát v jeden rok. Prečo dvakrát? Lebo na to majú! Druhý raz to bolo v Benátkach.

Russell Brand a Katy Perry spolu s desiatkami hostí leteli na svoj sobáš do Indie.

 

Adam Sandler nikam neletel, ale dal si na hlavu židovskú pokrývku. Viete, že Hollywood patrí  židom? (A nemyslím to, preboha, rasisticky, je to fakt.) Keď si pozriete bio najslávnejších hercov dnešných dní zistíte, že polovicu tvoria židia.  Hercom so židovskými koreňmi sa tak oveľa ľahšie prebíja do popredia. A nemusia pritom navštíviť ani režisérovu posteľ a dlhé dni ležať na chrbte… alebo s vystrčeným zadkom. V Amerike sa o tom často diskutuje, aj keď mocní potom škrípu zubami.

 

  Ivanka Trump sa narodila v rozprávke, žije v rozprávke, vydala sa  ako v rozprávke

 

Hillary Duff a jej svadba plná paparazzov. Chúďa, nemá ako inak zaujať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk