Wow! Tom Cruise dovolí Katie Holmes šoférovať

pridal sugar 12.4.2011 o 20:50


Sme spolu takí šťastní!

 

, , Očúvaj ma sem, moja pekná, ty drž ten volant v obidvoch paprčiach, lebo bude doma škripec!“

 

Katie bez dovolenia nemôže  prehĺtať ani vlastné sliny a Tom jej z ničoho nič prenechá volant a možnosť využiť vlastné reflexy? Niečo tu nesedí. Vzhľadom k Tomovej  výške ten piadimužík nedočiahne na pedále. Hádanka vyriešená, tlieskajte silno. Prosím si cukrovinky Čierny princ a novú umývačku riadu.

Jedna z troch otázok, ktorú by som bez váhania položila zlatej rybke alebo tomu múdremu Vševedovi, ktorého mali Ko a Pi či Pa a Pí by znela:

(Uvádzam môj neskrátený monológ): , , Na moju prvú otázku aké čísla vyžrebujú v nasledujúcom Lote si odpovedal. Odpovedal si i na moju druhú otázku, kedy vyhráme Majstrovstvá sveta vo futbale, aj keď  iba hurónskym smiechom… Moja tretia otázka znie: Prečo k.rva, Katie Holmes neopustí Toma Cruisa? Pôsobí, že ju jej malý pomýlený Napoleon minimálne zatvára na noc do kobky, kým  on sa po dome naháňa nahý s gay služobníctvom.“

Zlatá rybka alebo Vševed: , , Si sprostá? Katie nemôže opustiť ani dom, na stehne ma elektrický obojok. Keď prekročí povolenú vzdialenosť dostane elktrošoky. Minule upadla do kómy. Suri spadla do susedovho bazéna a ona ju chcela ísť vytiahnuť. Spýtaj sa ma ešte raz na tie majstrovstvá, chcem sa zasmiať.“

Niečo mi hovorí, že toto manželstvo neskončí dobre.

 

 

 


 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk