Nenormálny šatník Khloe Kardashian a iných hviezd

pridal dominique 16.4.2011 o 10:11


Život nie je fér. To si určite poviete pri prezeraní šatníka tejto hviezdičky. Je síce veľká ako obryňa, ale vysokých opätkov by sa nikdy nevzdala. Možno aj preto si za muža zobrala basketbalistu, ktorý je veľký ako potomok Kyklopov alebo iných bájnych bytostí.

Nuž, ale ku Khloe. Má nenormálne veľa topánok. Pri podrobnom štúdiu sa mi zdá, že niektoré má aj dvojmo. Asi kedy sa jej zlomí opätok, alebo čo. Tie, ktoré už nenosí, jej slúžia na dokonalé dotvorenie topánkového priestoru. Kvôli vkusnej dekorácii neváha a pribije ich na stenu.

Tie dva páry modrých šmolkovských topánok s indiánskymi strapcami, ktoré sú položené na zrkadlovom stolíku, sú podľa mňa skutočne ohavné. Jeden pár stojí 1 665 dolárov. Keby predala svoje topánky, nakŕmila by celú Afriku, a ešte by mi mohla aj nejaké darovať…

Pridala som aj fotky celebrít, ktoré svoje bohatstvo odhalili svetu už dávnejšie, ale stále sa na to krásne pozerá. Najväčším šatníkom na svete pravdepodobne disponuje Mariah Carey. Fergie radšej minie peniažky na plastiku, než na topánky.

Ktorý šatník by ste chceli vy? A keď máte podobný, tak pokojne odfoďte a pridajte, nech závidíme:)

Eva Longoria

Fergie

Christina Aguilera

Jessica Alba

Mariah Carey

Miley Cyrus

Nicky Hilton

Paula Abdoul







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk