Jennifer Hudson bez makeupu

pridal sugar 18.4.2011 o 14:50


Jennifer Hudson (29) toho nosí stále menej. Minule sme ju videli v minisukni, teraz ju môžete vidieť  úplne bez. Mejkapu.

Nemám farbičky a utekajú mi kozičky

 

Jennifer Hudson vyzerá bez mejkapu rovnako ako v minisukni. Úplne v pohode. Priznajme si to, bratia a sestry, sme zvyknutí na oveľa väčšie pohromy, keď sa celebritkám nechce maľovať. Jenn je prirodzene pekná baba a všimol si to aj časopis People. Ten ju zaradil vo svojom rebríčku medzi Najkrajších ľudí sveta. Spoločnosť jej robia napríklad Mila Kunis, Ryan Reynolds a Reese Witherspoon. Tomu celému šéfuje Jennifer Lopez, ktorá skončila zo všetkých najlepšie – na prvom mieste.

Jennifer Hudson stratila dvoch Justinov Bieberov. Nerozumiete mi? Speváčka prezradila, že schudla viac ako štyridsať kíl a keďže Bieber má asi tak 18-20 kilogramov živej váhy, je to akoby stratila dvoch celých Bieberov. To je naozaj dosť a veľmi jej to prospelo. Iba tá tvárička sa mi zdala krajšia, keď bola Jennifer plnšia. Teraz jej vystúpili výrazne vrásky okolo úst. A ešte tie prsia. Jennifer mala pekné prsia, ale následkom diétovania zostali také nejaké smutné a rozutekané.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk