Jarné potešenie: Mark Ruffalo, kuriatka a jedno mláďa

pridal dominique 18.4.2011 o 9:00


Ani v Hollywoode nie sú všetci dokonalí. O tých nedokonalých sa síce píše pramálo, ale ak majú charizmu, tak sa pretlačia aj na titulku. Tak sa i macko Zach Galifianakis (41) dostal do magazínu GQ.

Kto iný ako on by sa mohol  kúpať vo vani so živými kačičkami a nevyzerať pri tom ako úchyl. Celkom pekný veľkonočný námet. Zacha tento rok uvidíme v pokračovaní komédie Hangover (Vo štvorici po opici 2), ale aj vo filme Town House .

Ďalší chlapisko, ktorého sme na pikoškách ešte neohovorili, je Mark „chlpatá hruď“ Ruffalo (43), ktorý vyzerá na titulke májového Details nebezpečne dobre. V Burberry košielke mu to sekne. Fešáčika si budeme najbližšie obzerať v dráme Margaret, kde si spolu s ním zahrá aj Anna Paquin či Matt Damon.

A jedno mláďa na záver, keď už ide tá jar. Darren Criss (24) sa škerí na obálke magazínu Billboard. Darrenovi priniesol slávu seriál Glee, kde momentálne účinkuje. Hrá tam teplého speváka z chlapčenskej školy. Darren Criss je napoly Filipíňan a napoly Ír, a keďže vie spievať a začína byť celkom populárny, onedlho mu vyjde jeho prvý sólový album.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk