Twitter náš každodenný daj nám dnes…

pridal NoName 26.4.2011 o 14:47


…a neuveď nás do pokušenia hodiť na net normálne fotky. Tvoje celebrity.

 

Na zdravie! Aj snúbenci Jessica Simpson a Eric Johnson občas holdujú alkoholu. Na tejto fotke ešte vyzerajú triezvo, ale nikto nevie či na konci tohto popíjania aj boli.

Rihaňa  sa objavila v American Idol s piesňou California King Bed. Po šou twítla najobľúbenejšu vetu celebrít: „Milujem vás ľudia.“

 

Už som prestala veriť na strašidlá, ale keby toto stálo v noci nad mojou posteľou asi by som dostala zrádnika. Demi Moore zatiaľ na tom nie je tak zle, že by si musela zakrývať celú tvár, možno sa jej len nechcelo maľovať. Hotový Hannibal Lecter.

 

Ďalšia sexi fotka. Tori Spelling sa zjavne nehanbí otŕčať svoj nenalíčený face, ani kozmetické tampóny pod očami jej nerobia problém. A to my, slovenské devy, máme problém ísť vysypať smeti v starých teplákoch a bez make-upu. Pre mňa tie časy riešenia už pominuli. ??

 

Ďalšia Charlieho sexpriateľka. Nechutné. Prefetovaný a prepitý herec už naozaj nevie čo od dobroty. A tie jeho kočky sa tuším rovnako ako on zabávajú na hocičom. Hranicu normálnosti prekročili už dávno. Čo bude ďalej? Kúpeľ s krokodílmi?!

 

Domáca pohodička. Tak presne tomuto sa vraví papučová kultúra. Khloe Kardashian a jej cukrík Lamar Odom si zjavne užívajú domáce chvíle pri videohrách viac ako nejakú megapárty.

 

Jessica po druhé. Nehnevajte sa, ale túto fotku som si nemohla odpustiť. Plnšie tvary, tigrované vzory, vysoké opätky a blond vlasy. Sen každého muža? Aj takto sa prezentuje Jess, keď práve nepopíja so snúbencom… Je viac ako isté, že toto fotenie si užívala.

 

 

 



Zaradené pod: Hviezdy v sieti, twitter




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk