LeAnn Rimes a Eddie Cibrian sa zobrali

pridal dominique 27.4.2011 o 10:00


Country speváčka a herečka LeAnn Rimes (28) sa vydala za seriálového herca Eddieho Cibriana (37) z CSI: Miami.

Keď som uvidela ich svadobné fotografie, tak si hovorím, že celkom pekné šaty na dovolenku v prípade, že máte do toho mini výstrihu čo vložiť. Herečka si tieto uháčkované šatočky zvolila pár dní po svadbe, aby sa podobali na svadobné. Eddie si veľmi nelámal hlavu s tým, čo na seba, a zobral prvú vec, čo našiel ráno na stoličke. Treba však uznať, že auto mali štýlové. Také si raz kúpim, keď nebudem vedieť čo s peniazmi.

Pre Eddieho (vždy keď to napíšem, spomeniem si na Frasierovho psa) to nie je veru prvýkrát, čo vstúpil do chomúta. Ženatý s jednou , , maskérkou” bol ešte aj v čase, keď s zoznámil s LeAnn. Speváčka, je dvojnásobnou držiteľkou ceny Grammy, bola zase predtým vydatá za tanečníka Deana Sheremeta. Eddie má z toho manželstva dvoch malých chlapcov, ktorí na obrade chýbali. Ani sa nečudujem. Keby som na masérkinom mieste, tiež ich nepustím na svadbu ženy, ktorá rozbila rodinu a pripravila ma o super sexi manžela…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk