Accio, trailer s posledným Harrym Potterom!

pridal sugar 28.4.2011 o 15:05


Tak som nám ho privolala a máme ho už aj na Pikoškách. Posledný trailer Harryho Pottera evar! Pocity? Vyrevala som sa už na konci poslednej siedmej knihy, že fuck, Harry, neodchádzaj, ani ty, dokonale pútavý rozprávačský talent J.K.Rowling! Teraz je pred nami definitívny záver ságy v podobe filmu. Záver, na ktorý čakám dvanásť rokov.

Prvú knihu som začala čítať ako dvanásťročná, posledný diel Harry Potter a Dary smrti vyšiel, keď som končila bakalársky ročník na vysokej škole. Tomu sa tuším nadáva “etapa života.“ Patrila som k tým deckám, ktoré na Harryho museli roky čakať, kým pani Rowlingovej vylezú všetky diely v podobe slov z jej bujnej fantázie. To nie ako môj brat, ktorý zdedil knižky po mne, kompletných sedem dielov ako jeden z posvätných pokladov môjho detstva a už tri roky číta jednotku a je prosím pekne na strane tridsaťosem. Táto generácia poznačená počítačom…

Ponúkam vám trailer k druhej časti Harryho Pottera a Darov smrti, kde uvidíte stotinu zo zápasu pani Weasleyovej s Bellatrix Lestrangeovou, útek z Gringott banky na drakovi aj veľmi čudnú scénu, kde Harry zhadzuje Voldemorta z hradu do priepasti (wtf???) a Voldemort kričí Niéééé,  nájdete v  1:14. Neznášam, keď filmári menia obsah knihy. Ale inak dobrú potterovskú chuť! 

PS: Zapite tekvicovým džúsom.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk