Ke$ha je klásna

pridal sugar 28.4.2011 o 12:49


Počujem dobre? Niekto tu skanduje „My sme tu doma“ a hneď za tým KCN? , , Ke$ha cobych nepíchal! Ke$ha cobych nepíchal! Ke$ha cobych… “ zavrela som si okno, dosť že ju vidím.

  Volám sa Kesha a dokážem toto!

 

Môj mladší brat mal kedysi také obdobie, že vždy keď sa ho niekto pokúšal nakrémovať,  kúsal nás a detským hláskom kričal: , , Mastniak!“ Presne toto slovo mi vždy napadne, keď niekde zazriem Keshin lesknúci sa ksicht. Mastniak. Toto dievča má neskutočný dar vyzerať ochytane, ulepene a zájdene. Ako smutný prehistorický uterák na spoločných firemných záchodoch,  ktorého sa každý štíti dotknúť. Aj keby som ju videla vyjsť zo sprchy neverila by som jej, že ju použila. Najradšej by som ju strčila do práčky a vyprala na deväťdesiatke. A to dvakrát po sebe.

Ke$ha s tým j.bnutým znakom v mene, ktorý nikdy neviem nájsť na klávesnici sa takto krástne vyparadená objavila na ASCAP Pop Music Awards, kde odovzdávala cenu Songwriter of the Year. Zíslak ju Dr. Luke, ktorý s ňou pracoval na jej hite Tik Tok.

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Ke$ha, OMG!, ceny, moda




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk