Filantrop Hugh Jackman

pridal NoName 29.4.2011 o 12:02


Život Wolverina s veľkými bicepsmi a dobrým srdcom. 

 

„Môj idol bola Olivia Newton-John. Mal som jej plagát na stene a bozkával som ho snáď každý deň. Keď som ju stretol, povedal som jej to… a ona na to “skvelé.“ (H.J.) 

Najmladší z piatich súrodencov sa narodil 12. októbra 1968 v Sydney. Bakalársky titul dostal po ukončení komunikácie a žurnalistiky, no ďalej pokračoval v štúdii herectva. Po promóciách dostal rolu vo väzenskej dráme Correli, vďaka ktorej stretol svoju budúcu žienku Deborru Lee-Furness. Objavil sa v niekoľkých televíznych šou, no dobré meno si získal vďaka nominácií na The Olivier Award. 

Príchodom do Hollywoodu sa jeho život definitívne zmenil a spoznal ho celý svet. Slávu získal aj vďaka filmom ako X-men, Swordfish, Kate a Leopold, Someone like you. Scénar k filmu Van Helsing režisér a spisovateľ Stephen Sommers napísal tak, že Hugh nedokázal povedať nie. 

The Boy from Oz bol ďalšou možnosťou ako zvýrazniť svoj talent a ukázať svetu, čo všetko sa v Hughovi ešte skrýva. Tento muzikál o živote a smrti austrálskej legendy Petera Allena rozsvietil ďalšiu žiarovku nad Hughom a v júni 2004 za ňu vyhral Tony Award za najlepší mužský výkon v muzikáli. Potom si dal pauzu, aby , , mal čas variť a venovať sa záhradke.“ 

Filmy ako The Prestige, The Fountain, Scoop, Decepcion, epický film Australia  upevnili jeho pozíciu mužského sexsymbolu a hereckej hviezdy. Svoj hlas prepožičal aj do animáku Happy feet

Filantrop, ktorý každoročne daruje veľké peniaze na charitu si dokonca adoptoval dve deti Oscara (11) a Avu (6). Otecko Jackman sa vo svojom voľnom čase rád venuje golfu, jóge, hre na klavíri a gitare. 

 

  Hugh sa nehanbí chodiť po ulici ako bezďák, ccc… 

  

 Nájdete 10 rozdielov oproti prvému obrázku? 

  

 Slávny Van Helsing, ten bojovný výraz vraví za všetko! 

  

 

X- men v plnej kráse, no až na tú chlpatú hruď ?? 

  

 Vždy vysmiati a spokojní manželia 

  

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk