Rozprávková svadba Kate a Williama

pridal dominique 30.4.2011 o 9:52


Ešte sa trošku budeme svadbovať, keďže je to akcia storočia. Dozviete sa nejaké fakty, ktoré ste možno nevedeli, a uvidíte fotky, ktoré ste ešte nevideli. Ak nekliknete, nebudete môcť pokojne spávať.

Možno by ste mohli, ale to už je jedno. Aj ja chcem napísať, že svadba bola krásna, dojímavá a bolo mi ľúto, že tam nebola princezná Diana…

Kate Middleton mala krásne šaty z módneho domu Alexandra McQueena a korunku od Cartiera. Diadém jej žičala sama Alžbeta II. V kytici boli aj kvety klinčeka bradatého, ktorý sa v Anglicku nazýva Sweet William. Romantikuš ??

Počas svadby ľudí ani tak nezaujímalo to, čo hovoria ujovia v talároch, ale čo si šepkajú zaľúbenci, či princ Harry. Ten sa pred príchodom princeznej neustále vrtel a sledoval situáciu. Keď sa blížila Kate, neodpustil si poznámku: , , Paráda, už je to tu‘‘. Keď zbadal William lásku svojho života, tak jej povedal: , , Vyzeráš prekrásne‘‘.

Nedá mi nespomenúť krásku, ktorá zjavne trpela, že nie je stredom pozornosti – princeznú Beatrice. Tá si mašľu (alebo čo to bolo) prilepila rovno na čelo a vyzerala ako býk. Už jej chýbala len náušnica so nosa.

Ďalšia nevesta na rade bude možno Chelsy Davy, ktorá je priateľkou princa Harryho a svadbu si nenechala ujsť.

Camilla

Carole Middleton

Carole Middleton, Elizabeth II a Camilla

Beckhamovci

Elton John a David Furnish

Eugenie a Beatrice

Princ Harry

Chelsy Davy

James Middleton

Pippa Middleton

Kráľovná Elizabeth II

Kráľovná Elizabeth II a jej korunovácia

Princezničky

Torta

Kate a jej večerné šaty







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk