Vanessa Hudgens a Ashley Tisdale v bikinách

pridal sugar 2.5.2011 o 14:33


Dve mladučké herečky Vanessa Hudgens a Ashley Tisdale si vyrazili na dámsku jazdu do Mexika. Nezaujímalo by nás to, keby obe nenahodili bikiny. A Vanessa nerozhadzovala nohami sťa tanečníčka z Lord of the Dance. Páni, niečo pre vás.

 

 

Hollywoodske hviezdičky veľmi radi chodia na dovolenky do Mexika. Majú to pomerne blízko a lákajú ich rozprávkové pláže a luxusné hotely, kde stoja raňajky toľko, koľko vy zarobíte za týždeň. Aj vďaka celebritám, deti všetkých tých Chuanít a Pablov umývajúcich v hoteloch riady a záchody, vyštudujú. Aspoň nejaké zadosťučinenie.

Práve som si v kaviarni objednala “jebne sýtenú“ minerálku. Takéto brepty sa stávajú aj lepším. Čašníčke som od začiatku veľmi podozrivá za čo môže rozbitosť vpísana v mojej tvári – výsledok včerajšej dlouhej noci v pube Hell, kde som šla pozerať hokej. Nemôžem úplne otvoriť oči akokoľvek sa snažím a keď mi tá dobrá žena priniesla moju jebnú minerálku, tak som vzápätí fľašu prevrhla. Kurvajs. Končím, musím sa dekovať. Vyzerá, že mi ublíži. Zatiaľ.

 

 

V gala

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk