Neil Patrick Harris sa sťahuje

pridal sugar 2.5.2011 o 11:38


Neil Patrick Harris (37) mal rušný víkend, sťahoval sa do nového domu. Síce nevláčil veľké kusy nábytku ťažké ako krava, ale celé sťahovanie manažoval. Všetko musí byť tip-top, pretože v novom hniezdočku lásky s ním  bude žiť priateľ David Burtka (35) a ich polročné dvojičky.

 

 

Neil Patrick Harris je už otec a rodičovstvo si so svojím partnerom zjavne užíva. Títo bohatí a vplyvní homosexuáli to majú s vlastným potomstvom veľmi jednoduché. Keď po ňom zatúžia, poradia sa s právnikmi, vytiahnu šekovú knižku, od nejakej zjavne zúfalej ženy si kúpia vajíčko a prenajmú si jej maternicu, spíšu s ňou dohodu o mlčanlivosti a vzdaní sa materstva a po pôrode sú deti ich. Absolútne a neodvolateľne, akoby ich sami vytlačili cez… vagíny.

Považujem sa za moderného, pokrokového človeka, ale takýto typ rodičovstva stále odmietam akceptovať. Nevadí mi, že gayovia vychovávajú deti, prekáža mi to kupčenie so ženskou maternicou. Ak by sa žena dobrovoľne rozhodla mať dieťa s homosexuálom a dohodli by sa na spoločnej výchove, prosím. Ale takéto vyškrtnutie úlohy matky zo života dieťaťa sa mi zdá trúfalé a smutné. Na svete je toľko sirôt, prečo si nejaké neadoptujú, keď chcú byť rodičmi? Nikto by nám ženám nemal vziať a kupovať si naše najsamozrejmejšie a najprirodzenejšie právo. Právo byť matkami.

 

 

 

 David Burtka s dvojičkami Harper a Gideonom

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk