Rihaňa s holou riťou

pridal sugar 3.5.2011 o 21:22


Rihaňa na červenom koberci s holou riťou, ceckami a mindžou. Však prečo nie, aj diaľničné prostitútky chcú mať vzor medzi celebritami.

 

Rihanna otvorila tretí oriešok a z neho vypadlo čipkované čudo: , , Jéééj, Rozárko, to sú šaty ako pre kurvu! Fasa, presne podľa môjho gusta.“

 

Odkedy si Rihanna ostrihala vlasy na chlapca, prestala som jej imidžu rozumieť. Potom prišla s tým šialene červeným három a mne docvaklo, že robí všetko preto, aby nebola pekná. V Rihanninom prípade je nevyzerať dobre veľmi náročný proces, keďže príroda jej nadelila do vienka výnimočnú krásu. Ona však svojej (dávnej) atraktívnosti vystrčila prostredník s umelým nechtiskom hodným ježibaby a začala nosiť všakovaké druhy parochní.

Aby nás neobťažovala iba kriklavočervenými umelými vlasmi, v ktorých jej na koncertoch určite nie je teplo, prestala nosiť spodnú bielizeň a začala nosiť priesvitné šaty. Z takých outfitov jej všeličo vykúka. Rihanna by ušetrila mnoho času a peňazí, keby sa vykašľala na hľadanie dostatočne čipkovanej látky a išla holá. Aj onani by to ocenili, aby mali pri masturbovaní komplexnú predstavu a nemuseli si zapínať ešte aj péčko.

Rihanna si pravidelne mýli červený koberec s rohom Bajkalskej ulice, kde sa vraj zvyklo fajčievať za sto korún a dve malborky. Niekto by jej mal povedať, že nie je kurva ale speváčka. Aj keď prvé je v podstate synonymom druhého.

Apokalypsa začala práve teraz. Na jej začiatku stojí Rihanna na mediálnej akcii s holou pi.ou,  na jej konci nás čaká otupený svet, v ktorom už ani rozhadzovanie vlastných vnútorností nikoho dostatočne nezaujme a nešokuje. Hurá.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk