Opitú dcérenku Bruca Willisa a Demi Moore odviedla polícia

pridal dominique 3.5.2011 o 7:00


Podarená dcérka Bruca Willisa (56) a Demi Moore (49) sa vyjašila na festivale hudby a umenia Coachella. Mladučká Tallulah Willis (17) si nerobila starosti s tým, či ju niekto odfotí, alebo zaktne.

Veselo fajčila aj dve cigaretky naraz a užívala si mladosť a slobodu. Ruku na srdce, kto to v jej veku nerobil? Nám ale nehrozilo, že nás s cigaretou či fľaškou v ruke niekto , , hodí‘‘ na facebook, alebo nebodaj odfotí nejaký paparazzi.

Tallulah žúrovala ešte s dvoma neplnoletými kamoškami. Podľa portálu TMZ ju polícia zadržala kvôli pitiu alkoholu. Dievča totiž vyliezalo z auta a v rúčke si spolu s kamarátkami niesla fľašku na neskôr (inak neviem prečo, ale zaujímalo by ma, čo pili). Na policajnú stanicu pre ňu prišla samotná Demi.

Najmladšia dcéra neúnavného záchrancu našej planéty a sexi herečky nie je žiadne neviniatko. S pohárikom a cigou v ruke ju videli, už keď mala pätnásť rokov. Navyše vraj na rozdiel od mamy, inklinuje k starším mužom, takže mi niečo hovorí, že o nej písať ešte budeme.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk