Kelly Osbourne ukázala nového chlapa

pridal dominique 6.5.2011 o 9:00


Kelly Osbourne, ktorá sa inšpirovala Lady Ponožkovou zo Slovenska, si vyšla ruka v ruka s čudným, vychudnutým a dlhovlasým chlapcom v tieločku. Z vlasov mu srší, že je tu ďalší týpek, čo ju má úprimne rád.

Keby mu trošku ulížu vlasy, spravia copík a nahodia ho do obleku, bol by dokonalý prototyp slizkého úchyla. Podobá sa mi na toho z Charlieho anjelov, čo odtrhol Drew vlasy a potom ich tak ovoniaval.

Možno sa mýlim a je to super týpek. Volá sa Anton Lombardi a je vraj nesmierne talentovaný fotograf, výtvarník a dobrý chlap. Nuž, tak uvidíme, akú životnosť bude mať tento románik.

Kelly začala tento rok opäť priberať, z čoho bola veľmi nešťastná, ale fanúšikom odkázala, že už nikdy nebude tučná. A ak to bude nevyhnutné, dá si podviazať žalúdok. Vzorom pre mladé dievčatá je aj vďaka Madonne, ktorá si ju vybrala za tvár módnej línie svojej dcéry Lourdes. Značku Material Girl má prezentovať minimálne rok – teda, ak znovu nepriberie…

Pred hotelom v New York City

Takto vyzerala nedávno na filmovom festivale Tribeca







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk